Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Jacksonville Jaguars – New England Patriots

Jag väljer att spela New England Patriots -1 mot Jacksonville Jaguars i kvällens NFL.

New England Patriots besöker TIAA Bank Field i Jacksonville, Florida i vecka 2 i NFL regular season för att spela mot Jacksonville Jaguars i en repris av förra säsongens AFC Championship Game.

New England öppnade sin säsong med en 27-20 seger över Houston Texans. Tom Brady hade 277 passing yards och fick till tre touchdowns, medan "tight end" Rob Gronkowski fick till 123 passing yards och en touchdown. Patriots försvar höll undan bra, och kunde säkra segern.

Jacksonville besegrade New York Giants 20-15 på söndag. Jaguars använde sig av sitt starka försvar för att bära laget till seger. Top running back Leonard Fournette skadade sin hamstring under första halvan i matchen och han är nu listad som day-to-day.

Att vara en favorit på bortaplan är inget nytt för New England. Patriots har inte varit en underdog på bortaplan sedan vecka 1 i 2016-säsongen. Sedan dess har de gått 14-1 SU och 12-3 ATS i 15 road games som favorit, och vinsterna kom med i genomsnitt 12,6 poäng. Så, varför är de bara favoriserade med 1 poäng?

Jo, det är främst för att de inte har så många offensiva vapen att utnyttja mot Jaguars explosiva försvar. Förutom TE Rob Gronkowski och WR Phillip Dorsett såg Patriots passing game lite osynkroniserat ut mot Houston där de två kombinerade för 189 yards.

Patriots är kanske det bästa laget när det gäller att anpassa sin spelplan för att manipulera motsatta försvar. Fördelen för Patriots ser jag eventuellt i deras screen/run game med running backs Rex Burkhead och James White, då Jacksonville släppte till över 100 yards mot Giants running back Saquon Barkley.

Medan Jacksonville försvaret verkar vara på väg att fortsätta sitt fina spel från förra säsongen är deras offensiv fortfarande den svaga länken. Blake Bortles kastade bara 176 yards medan deras start running back Leonard Fournette är ett stort frågetecken inför söndagens match med en hamstring skada.

Jag tror att Patriots starka borta record får en fortsättning här, och Brady och company fortsätter att prestera. New Englands försvar tror jag också kommer att steppa upp då det behövs.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Am Fotboll

Jacksonville Jaguars – New England Patriots

  • Datum:
    16 sep 2018
    22:30
  • Sport: Am Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td