Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: LA Rams – Arizona Cardinals

Jag väljer att spela Arizona Cardinals +14 mot LA Rams i kvällens NFL.

NFC West Division rivalerna kommer att mötas på söndag, när Arizona Cardinals reser till Los Angeles Memorial Coliseum för att möta Los Angeles Rams. På söndagen gick den nya Arizona-huvudtränaren Steve Wilks debut inte som planerat i en 24-6 hemmaförlust mot Washington. Cardinals lyckades bara få till 213 yards offensivt och gjorde sina enda poäng med mindre än sex minuter kvar av matchen.

Los Angeles Rams har en av de mest talangfulla rosters i NFL och kan ta hem Super Bowl Championship om sakerna faller på rätt plats. På måndagen öppnade Rams upp sin säsong med en övertygande 33-13 borta seger i Oakland. Los Angeles låg under med tre poäng i halvtid, men man gjorde hela 23 poäng i andra halvlek.

Detta är det ultimata "contrarian play". Jag ser stort värde här i att backa Arizona Cardinals som en två touchdown road underdog mot Los Angeles Rams på söndagen. En stor del verkar vara på Rams sida i dag, och jag tycker att 14 poäng är aningen mycket här.

Få lag såg sämre ut än Arizona Cardinals förra veckan i deras 6-24 hemmaförlust mot Washington Redskins. Och få lag såg bättre ut än Los Angeles Rams i deras 33-13 seger mot Oakland i Monday Night Football. Så förväntningarna på Rams är just nu mycket höga, och förväntningarna på Cardinals är mycket låga.

Detta har skapat ett visst "point spread value" här på Cardinals. Inget lag är lika dåliga eller lika bra som de såg ut i vecka 1. Och Cardinals kommer att spela med stort hjärta här, speciellt efter att ha förlorat båda mötena till Rams förra säsongen.

Rams känner sig feta och glada efter att ha fått en massa positiva rubriker i media från sin seger över Raiders. De såg inte bra ut i första halvlek när man låg under med 10-13, men de gjorde de korrekta justeringarna och slog Raiders 23-0 efter paus. Men det var långt ifrån den blowouten som poängen visade. Rams blev faktiskt "outgained" med 30 yards, men man vann i turnovers 3-0.

Jag är mycket osäker på hur pass motiverade Rams kommer vara här. Alla lag med många stjärnor kommer att "dyka upp" i stora matcher, men oftast inte i matcher som dom förväntas domiera. Och efter att ha varit riktigt i hetluften och ljuset i Monday Night Football, tror jag inte att Rams stjärnor kommer vara lika motiverade den här veckan. Plus, det är en "short week" för dem nu också, vilket är en nackdel.

Cardinals är 5-1 ATS i sina senaste 6 matcher efter en ATS-förlust. Rams är 6-14-1 ATS i sina senaste 21 matcher mot NFC-motståndare. Los Angeles är 4-11-1 ATS i sina 16 senaste hemmamatcher. Bortalaget är 6-1 ATS i de senaste 7 inbördesmötena.
Am Fotboll

LA Rams – Arizona Cardinals

 • Postad:
  16 sep 2018
  12:46
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: 2 +14
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,83
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  16 sep 2018
  22:00
 • Sport: Am Fotboll
 • Land: USA
 • Liga: NFL
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

ExtremtRik 2018-09-17 12:01

Synd du inte rekade mot Jets med liknande resonnemang, där gick det vägen... (12-20 som favoriter)

citat
"Få lag såg sämre ut än Arizona Cardinals förra veckan i deras 6-24 hemmaförlust mot Washington Redskins. Och få lag såg bättre ut än Los Angeles Rams i deras 33-13 seger mot Oakland i Monday Night Football. Så förväntningarna på Rams är just nu mycket höga, och förväntningarna på Cardinals är mycket låga."


Följer med spänning ytterligare skrifter, nya tag!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td