Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: New Orleans Saints – Cleveland Browns

Jag väljer att spela New Orleans Saints och Cleveland Browns över 48.5 poäng i kvällens NFL.

Cleveland Browns besöker New Orleans Saints på söndagen i week 2 i NFL regular season på Mercedes-Benz Superdome i New Orleans, Louisiana. Browns spelade lika med med Pittsburgh Steelers i sin säsongöppnare på söndag 21-21. Cleveland tog sig upp till lika efter att ha varit nere med 14 poäng.

New Orleans förlorade sin öppningsmatch med 48-40 mot Tampa Bay Buccaneers. Saints "secondary" blev flådda levande av Tampa Bays quarterback Ryan Fitzpatrick som gång på gång slog till med precision passningar. Drew Brees gjorde allt han kunde för att försöka vinna, då han kastade 439 yards och hade tre touchdowns. Försvaret gjorde det möjligt för Tampa Bay att göra poäng på 6 av sina första 7 possessions.

Efter vecka 1 har quarterback Tyrod Taylor 197 passing yards, en touchdown och en interception för Cleveland. Taylor är lagets ledande rusher också med 77 yards och en touchdown. Carlos Hyde har 62 rushing yards och en touchdown. Jarvis Landry är den ledande receivern med 7 receptions, medan Josh Gordon har den enda touchdown reception för laget. Joe Schobert leder laget i tacklingar med åtta, medan Myles Garrett är ledare i sacks med 2.

Drew Brees har 439 passing yards och tre touchdowns för Saints. Alvin Kamara är den ledande rushern med 29 yards och två touchdowns. Michael Johnson leder laget i receptions med 16 st och en touchdown. Den ledande tacklaren för Saints är Demario Davis med 8.

Jag är mycket tveksam till hur Saints försvar kommer att kunna studsa tillbaka idag efter en riktigt dålig match senast. Men en sak tror jag starkt på, New Orleans kommer vilja köra över Cleveland, och det tror jag kommer betyda mycket poäng. Därtill är också Cleveland ett lite bättre lag denna säsong, och jag tror att man också kommer att göra tillräcklig med poäng här.

Vi har också en del trender som pekar mot en highcscoring match.

Browns är 5-0 i de senaste 5 matcherna på fieldturf. Man är också 10-3 i sina senaste 13 matcher i september. Browns är också 11-4 i sina senaste 15 bortamatcher.

Saints är 4-0 i sina senaste 4 matcher. Saints är 5-0 i sina senaste 5 matcher i september. Saints är 7-0 i sina senaste 7 matcherna efter en SU förlust. Man är också 5-1 över totalen i de senaste 6 hemmamatcherna. Därtill är man också 14-3 i sina senaste 17 matcher mot ett lag med losing record.
Am Fotboll

New Orleans Saints – Cleveland Browns

 • Postad:
  16 sep 2018
  11:51
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: ÖVER 48.5 p
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,90
 • Bolag: Expekt
 • Datum:
  16 sep 2018
  19:00
 • Sport: Am Fotboll
 • Land: USA
 • Liga: NFL
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td