Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Readly Express – Övriga

Östersund lopp 10:

UET Trotting Masters Final med 2 miljoner i första pris och vilka hästar vi får se på startlinjen.

Här väljer vi att spela "världens bästa häst" 3 Readly Express som vi är helt inne på tidigt sitter i ledningen och sedan "bara" vinner detta. Näst senast gjorde han det mycket bra som knappt slagen i Åbys Stora Pris bakom 2 Propulsion. Det var tunga järnskor den gången, vilket var ett klart minus. Senast var han inte som bäst och matchningen av Nurmos ställer vi oss aningen tveksamma till. Denna gång blir det barfota runt om. Biken på och "cruzado tejp" på benen. Samt världens bästa kusk i sulkyn, Björn Goop. Det känns verkligen som All in och vi tror han kommer vara grymt bra idag. Han har segrat 10/11 gånger från ledningen på svensk mark och att någon ska plocka ner honom över ett upplopp med Björn Goop i sulkyn, tror vi knappast. Vi kliver in med 6 units till 2.10!
Trav

Readly Express – Övriga

 • Postad:
  16 sep 2018
  11:16
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,10
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  16 sep 2018
  16:23
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td