Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Häcken – Trelleborg

Häcken -2 - Trelleborg @ 2.12 (Pinnacle), insats 5 units (ca 2.5%)

Länge var jag inne på att spela Häcken Ö2.5 mål här till 1.96 men jag tror de håller nollan på hemmaplan tillräckligt ofta att gör de väl tre mål så kan jag lika gärna spela handikappspelet där det dessutom är push vid exakt vinst med två mål. Häcken har varit extremt starka på slutet och öst in mål, bl a 5-0 mot Djurgården och 6-0 mot Brommapojkarna hemma. Sen blev de halvt rånade mot AIK borta med 3-0 även om hemmalaget förtjänade segern.

Nu är det åter hemma och efter ett speluppehåll. Batterierna bör vara laddade och revanschlustan stor. Trelleborg gör dock lite överraskande insatser då och då men faller lika ofta igenom helt och hållet.

Häcken har imponerande 6-3-0 (27-4) på hemmaplan och i fem av dessa matcher har segersiffrorna varit med fler än två måls skillnad. Att då springa på jumbon som har 1-3-6 (8-18) borta känns lite som att smörgåsbordet är uppdukat. För Trelleborg i de fyra senaste bortamatcherna har det blivit idel förluster med siffrorna 1-4, 0-1, 0-3 samt 0-2. Visserligen mot bra motstånd men det känns inte enklare nu heller trots att det varit Östersund, Hammarby, Malmö och AIK som stått på schemat.

Det här är minst en 50/50 påstår jag för när Häcken är på målhumör kan det rinna på även om motståndarna gör vad de kan för att hålla ner siffrorna. Jag spelar allt över 2.00 i odds som borde vara värde, och nu på 2.12 går brytpunkten på 47%. Årets strykpojke Trelleborg har nedåtgående form även om det blev överraskande 1-1 hemma mot Norrköping senast. Det gör att insatsen hålls ner lite. BOL!
Fotboll

Häcken – Trelleborg

  • Datum:
    17 sep 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td