Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: OnTrack He's Black – Övriga

Eskilstuna lopp 9:

Här väljer vi att spela vinnare på 2 OnTrack He’s Black tillsammans med Kaj Widell. Han har visat toppform på slutet och står verkligen på tur för en seger. Näst senast var han ute i ett försök till Derbyt där det dessvärre blev galopp i sista sväng. Det var dock långt ifrån tomt i det läget och det var en framskjuten placering som rök. Han värmde strålande och såg verkligen lavad ut. Senast körde Hans R passivt och han spurtade mycket vasst efter sen lucka. Klockan visade 1.11,0 sista 800 med bra fart över mål och tillsynes gott om krafter kvar. Formen kan knappast bli bättre och man kör bort en etta i raden denna gång, vilket borde betyda ett offensivt upplägg. ”Riktigt” kusk i Kaj Widell denna gång och från ett perfekt utgångsläge borde han bli mycket svårstoppad. 1 Mellby Ess och 5 East Herkules har båda varit strukna inför detta och formen är knappast på topp. Vi kliver in med 5 units till 2.90 och jobbar in 2 OnTrack He’s Black över upploppet!
Trav

OnTrack He's Black – Övriga

 • Postad:
  17 sep 2018
  15:42
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,90
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  17 sep 2018
  21:15
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td