Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Campo Bahia – Övriga

Solvalla lopp 9:

Här väljer vi att spela vinnare på Conrad Lugauers 10 Campo Bahia som inlett karriären mycket lovaden. I debuten galopperade han från start men stod för en strålande upphämtning och klockan visade 1.13,5 i 1900 meter! Näst senast tog han karriärens första seger och det på ett övertygande vis med massiv av längder via 1.10,0 sista 800. Näst senast trodde vi hårt på honom men han galopperade efter 350 när Conny var påväg till ledningen. Upphämtningen sedan visade 1.14,0 i 1600 meter på ett bra vis. Senast trodde vi hårt på honom och spelade honom med framgång då han segrade i överlägsen stil. Klockan visade 1.10,0 i 1000 meter och det med tillsynes gott om krafter kvar. Det låter bra från Conny som tror på toppchans. Lång distans känns bara som en fördel och kör Conny offensivt kan han mycket väl tidigt sitta i ledningen. Toppchans och vi tror på uppvisning. Vi kliver in med 6 units till 1.85 ggr degen!
Trav

Campo Bahia – Övriga

 • Postad:
  18 sep 2018
  16:03
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 1,85
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  18 sep 2018
  21:20
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td