Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Liverpool – Paris Saint Germain

Liverpool Ö1.75 - Paris Saint-Germain @ 1.952 (Pinnacle), insats 7 units (ca 3.5%)

När storlag möts i Champions League brukar det vara klar fördel för hemmalaget. Här väljer jag därför att spela Liverpool Ö1.75 mål vilket ger oss halv vinst vid två gjorda mål. Tittar vi historiskt på Liverpool från förra säsongens Champions League så gjorde de i snitt 3.43 mål på hemmaplan. Visserligen är det PSG som är motståndare nu men Liverpool gjorde fem mål mot Roma och tre mål mot City i våras vad gäller CL.

För PSG så släppte de in tre mål borta mot både Bayern Munchen och Real Madrid. Sen höll de förvisso nollan mot klart mer mediokra Celtic och Anderlecht. Här ser jag det som väldigt liten chans att det borde bli målsnålt och innerst lutar jag åt att Liverpool vinner det här med minst två mål. Så var länge inne på handikappspel men väljer ändå att gå på Ö1.75 mål just för att inte förlora på ett 4-2 eller 3-2 resultat.

I inhemska ligan förra säsongen snittade Liverpool 2.37 gjorda mål men det var så klart mot enklare motstånd i flertalet matcher där. Men då Champions League inte är de målsnåla matchernas turneringar då dels offensiven är så bra samtidigt som lagen inte är lika duktigt pålästa för att hålla nere siffrorna mot varandra ser jag detta som ett bra spel.

Då vi endast får halv vinst vid två mål så nöjer jag mig med sju units i insats. För de som vill ha högre odds tycker jag både -1.5, -1.75 är lockande hos Unibet till 3.95 och 5.10 i odds! Eller ta ett lite mer säkert -1! Jag väljer dock ovanstående då jag tycker det ska inträffa klart oftare. Eftersom det är halva vinster inblandade så avstår jag från en mer exakt procentsats här. BOL!
Fotboll

Liverpool – Paris Saint Germain

  • Datum:
    18 sep 2018
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td