Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Milwaukee Brewers – Cincinnati Reds

Jag väljer att spela Milwaukee Brewers -1 mot Cincinnati Reds i nattens MLB baseball.

Reds är långt ifrån toppen och har inte någon chans att hinna ifatt Cubs alls. Brewers hittar vi dock bara 2,5 matcher från första plats och Brewers har chans att fånga upp Cubs och kan enkelt göra det när de nu står mot ett mycket sämre Cincinnati Reds.

Jesus Aguilar är spelaren som kommer att vara mycket viktig och är också den främsta hittern för Brewers här. Aguilar har lyckats få till totalt 31 home runs och har hittills också fått till 98 runs denna säsongen. Aguilar har .274 i hitting för Brewers.

Reds är mycket beroende av Eugenio Suarez som har lyckats få till totalt 32 home runs och 101 runs denna säsongen. Suarez har varit väldigt bra som en "power hitter" som har .288 i hitting för Reds.

Wade Miley är starting pitcher inatt för Brewers i den här matchen. Han har denna säsong hittills spelat 68.2 innings och har fått till 45 strikeouts med ett 4-2 record och en 2.23 ERA.

Reds kommer att starta med Anthony DeSclafani inatt. DeSclafani har denna säsong spelat totalt 99,1 inning med 87 strikeouts. Han har ett 7-5 record med en 4.80 ERA.

Milwaukees Miley har varit mycket het den senaste tiden. Han har de tre senaste starterna 1.96 ERA och WHIP 0.87. Miley har de 6 senaste starterna släppt till 30 hits och 9 earned runs på 35 innings. Han har också bara släppt till 8 hits och 2 earned runs på 13+ innings i två starter mot Cincinnati denna säsong.

Reds DeSclafani har inte sett bra ut den senaste tiden. Han har de tre senaste starterna 8.03 ERA och 1.86 WHIP. Han har de 6 senaste starterna släppt till 40 hits och 20 earned runs på 30+ innings. Han har också i två starter mot Brewers denna säsong släppt till 12 hits och 8 earned runs på 12+ innings.

Vi har många trender som pekar mot en Milwaukee seger inatt.

Brewers är 5-0 de senaste 5 matcherna i game 1 av en serie. Man är också 5-0 de senaste 5 matcherna mot lag som har ett bortarecord på mindre än .400. Brewers är också 7-1 de senaste 8 efter en förlust. Man är också 4-0 i Mileys senaste 4 starter mot NLC, och 4-0 i Mileys senaste 4 starter.

Reds är 1-4 de senaste 5 i game 1 av en serie. Man är också 1-6 de senaste 7 mot lag som har ett hemmarecord på mer än 0.600. Reds är också 4-11 de senaste mötena med Brewers och 1-4 de senaste 5 mötena i Milwaukee.
Baseball

Milwaukee Brewers – Cincinnati Reds

 • Postad:
  17 sep 2018
  16:05
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: 1 -1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,79
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  18 sep 2018
  01:30
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td