Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Philadelphia Phillies – NY Mets

Jag väljer att spela NY Mets mot Philadelphia Phillies i nattens MLB baseball.

NL East Division-rivalerna möts på måndagen, när New York Mets och Philadelphia Phillies startar en serie från Citizens Bank Park. På söndagen slog New York SP Jacob deGrom till med 12 strikeouts på sju innings i en 4-3 förlust i Boston. Michael Conforto hade två hits för Mets, som är 11 matcher under .500 totalt.

Mets kommer inatt att starta med "hard-throwing" righty Zack Wheeler (11-7 3,28 ERA), och han har varit en av de ledande ljusglimatarna för Mets. I sin senaste start fick Wheeler till 7 strikeouts på åtta innings i en 13-0 seger mot Miami.

Philadelphia Phillies har förlorat sju av sina tio sista matcher och tiden rinner nu ut för dem i kampen om att komma upp i divisionen. På söndag fick SP Nick Pivetta till åtta strikeouts över fem innings under en 6-4 förlust mot Miami. Phillies är just nu 6,5 matcher bakom första plats, som innehas av Atlanta.

Phillies kommer inatt att starta med veteranen Jake Arrieta (10-9 3.66 ERA) i serieöppnaren. I sin sista start släppte Arrieta till tre runs på fem innings i en 7-6 förlust mot Washington.

NY Mets Wheeler har varit mycket bra den senaste tiden. Han har de tre senaste starterna ERA 1.64 och WHIP 0.59. Han har de 6 senaste starterna bara släppt till 26 hits och 6 earned runs på 41 innings.

Phillies Arrieta har inte varit lika het. Han har de tre senaste starterna ERA 6.46 och WHIP 1.43. Han har de 6 senaste starterna släppt till 34 hits och 21 earned runs på 32 innings.

Vi har här också många trender som pekar mot en Mets seger inatt.

Mets är 5-1 de 6 senaste matcherna mot National League East. Man är också 5-1 de senaste 6 bortamatcherna mot en righthanded starter. Man är också 6-0 i Wheelers 6 senaste starter mot NLE, 10-2 i Wheelers senaste 12 starter och därtill 4-1 i Wheelers 5 senaste bortastarter.

Phillies är 1-4 de senaste 5 matcherna efter en förlust. Phillies är 1-5 de senaste 6 efter att ha släppt till 5 runs eller mer i den föregående matchen. Man är också 0-8 på hemmaplan mot en righthanded starter.

Mets är 65-31 de senaste 96 inbördesmötena mot Phillies, och också 5-2 i Wheelers senaste 7 starter mot Phillies.
Baseball

Philadelphia Phillies – NY Mets

 • Postad:
  17 sep 2018
  15:20
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,04
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  18 sep 2018
  01:00
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td