Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Pittsburgh Pirates – Kansas City Royals

Jag väljer att spela Pittsburgh Pirates och Kansas City Royals under 8.5 runs i nattens MLB baseball.

En interleague serie kommer igång på måndag när Kansas City Royals reser till PNC Park för att spela mot Pittsburgh Pirates. På söndag kunde Kansas City inte slutföra en 4 matchers sweap mot Minnsota och förlorade med ett slutresultat på 9-6. Adalberto Mondesi fick till en home run och gjorde 2 runs för Royals, som förlorade sin 97: e match för säsongen.

Kansas City startar inatt med rookie right-hander Brad Keller (8-6 3.04 ERA), som har varit en av de riktigt stora ljusglimtarna för Royals den här säsongen. I den senaste starten gav Keller upp fyra hits och en run på sju innings,och ledde därmed Kansas City till en 6-3 seger mot Chicago.

Pittsburgh Pirates var konkurrenskraftiga under den första halvan av säsongen, men har fallit ur playoff-striden. På söndagen fick SP Trevor Williams till 7 strikeouts under sex poänglösa innings i en 3-2 seger mot Milwaukee. Corey Dickerson gjorde ett par runs för Pirates, som är totalt .500 denna säsongen.

Pirates kommer inatt att starta med Joe Musgrove (6-9 3.87 ERA) i måndagens match. På 109 plus innings har Musgrove fått till 96 strikeouts och har en 1,17 WHIP.

Brad Keller har de tre senaste starterna ERA 1.64 och WHIP 1.09. Han har de 6 senaste starterna släppt till 32 hits och 8 earned runs på 39 innings.

Joe Musgrove har de tre senaste starterna ERA 5.40 och WHIP 1.04. Hans höga ERA ljuger lite, och han är ändå lite bättre än vad det verkar, då hans WHIP endast ligger på 1.04. Han har de 6 senaste starterna släppt till 32 hits och 16 earned runs på 37 innings.

PNC Park i Pittsburgh är inte känd för att vara någon hitter friendly arena, utan den är en av de mest pitcher friendly arenorna i hela ligan, det är den femte bästa pitcher friendly arenan i ligan ifall man ser till runs scored och home runs. Vinden skall också blåsa in mot stadion inatt vid matchtid.

Vi har också en del trender som pekar mot en lowscoring match här.

Kansas City är 16-5 under totalen de senaste 21 interleague games, och man är också 12-3 under totalen de 15 senaste matcherna mot NLC.

Pittsburgh är 11-1-1 under totalen de 13 senaste hemmamatcherna. Man är också 22-8-1 under totalen de senaste 31 matcherna.

Man är också 7-2 under totalen i de senaste 9 inbördesmötena.

Baseball

Pittsburgh Pirates – Kansas City Royals

 • Postad:
  17 sep 2018
  16:51
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: UNDER 8.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,87
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  18 sep 2018
  01:00
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td