Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Manchester City – Lyon

Manchester City - Lyon -2 @1.81

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det vankas Champions League, och det är Manchester City och Lyon som gör upp i den första omgången av gruppspelet. Lyon får tyvärr inga större chanser till att ens vara nära poäng i det här mötet, och motiveringen lyder som så att Manchester City är först och främst ruggigt bra. Pep Guardiolas lagmaskin stannar aldrig av i någon match, utan fortsätter bara att ösa på i en fruktansvärt offensiv anda. Det är riktigt imponerande och en ren fröjd att de de blå Manchester-laget utöva fotboll. Ligan har förvisso inletts aningen svagare än väntat, men än är serien ung, och det skulle förvåna mycket om man inte pressar Liverpool in i det sista. Minst.

Utöver ligan satsar man i år stenhårt på Champions League. Fjolåret blev en liten besvikelse där man åkte mot just Liverpool över två matcher utan att egentligen ens vara nära. Många hade trott på en CL-buckla, men det är bara att ta nya tag i år istället.

Vad det gäller Lyon kunde det inte passa City bättre. Fransmännen spelar en offensiv fotboll med en alldeles för svag defensiv. Man blottar sig bakåt gång på gång och det håller givetvis inte mot lag av den kaliber på andra sidan planhalvan. Tyvärr, får jag säga för Lyons del, men man har absolut ingenting att hämta i den här matchen, och jag tror man kommer bli totalt pulvriserade. Kross på Ethiad Stadium? Så tror iallafall jag.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Manchester City – Lyon

 • Postad:
  19 sep 2018
  19:49
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1 -2
 • Insats: 10,00
 • Odds: 1,81
 • Unibet
 • Datum:
  19 sep 2018
  21:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Europa
 • Liga: Champions League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td