Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Milwaukee Brewers – Cincinnati Reds

Jag väljer att spela Milwaukee Brewers och Cincinnati Reds under 9 runs i nattens MLB baseball.

Cincinnati Reds spelar den andra matchen i en tre matchersserie på bortaplan tisdag kväll mot Milwaukee Brewers. Reds satte stopp för en tre matchers förluststreak på söndag med en 2-1 seger över Chicago Cubs. Igår förlorade man mot Brewers med 0-8.

Milwaukee förlorade sin andra raka på söndag då man förlorade mot Pittsburgh Pirates 3-2. Brewers gick då miste om ett tillfälle att ta igen en match på första plats innehavaren Chicago. Igår lyckades man dock vinna igen då man slog Reds med hela 8-0.

Scooter Gennett leder Cincinnati med ett .318 batting average och med 174 hits. Eugenio Suarez är Reds ledare i home runs med 32 och RBI med 101. Cincinnati har ett team batting average på .258 medan motsatta hitters har .267 på plattan mot Reds pitching. På tisdagen kommer Reds att starta med Michael Lorenzen. Righthandern är denna säsong 3-1 med en ERA på 3.21, 49 Ks och 29 BBs.

Christian Yelich leder Milwaukee med ett .313 batting average och med 166 hits. Jesus Aguilar leder laget i home runs med 32 och RBIs med 99. Milwaukee har ett team batting average på .251, medan motsatta hitters har .235 på plattan mot Brewers pitching. På tisdag kommer Brewers att starta med Chase Anderson. Righthandern är denna säsong är 9-7 med en ERA på 3.85, 123 Ks och 55 BBs.

Brewers Anderson har varit mycket het den senaste tiden. Han har de tre senaste starterna ERA 1.93 och WHIP 1.14. Han har i dessa starter släppt till 11 hits och 3 earned runs på 14 innings.

Reds Lorenzen har spelat 4 matcher i år, och har i dessa ERA 3.21 och WHIP 1.37.

Båda lagens bullpens är också hyfsade. Reds bullpens har de tre senaste matcherna ERA 3.63 och WHIP 1.04. Brewers bullpens har de tre senaste matcherna ERA 2.73 och WHIP 1.21.

Umpire i denna match är Jeremie Rehak. Han är 12-6 under totalen i år, och han har ett snitt på 7.75 runs per match.

Vi har också en del trender som pekar mot en lowscoring match här.

Reds är 5-0 under totalen de 6 senaste matcherna. Reds är 4-0 under totalen de 4 senaste bortamatcherna mot lag med winning record, och också 5-0 under totalen de senaste 5 bortamatcherna. Man är också 5-0 under totalen mot National League Central lag.

Brewers är 6-1 under totalen de senaste 7 matcherna, och 6-1 under totalen mot National League Central lag. Man är också 5-1 under totalen de senaste 6 mot en righthanded starter. Brewers är 11-2-2 under totalen i Andersons 15 senaste starter mot National League Central lag, och 5-2 under totalen i Andersons 7 senaste hemmastarter.

5 av de 6 senaste inbördesmötena i Milwaukee har gått under totalen.
Baseball

Milwaukee Brewers – Cincinnati Reds

 • Postad:
  18 sep 2018
  17:20
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: UNDER 9 runs
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,92
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  19 sep 2018
  01:30
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td