Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Oakland Athletics – LA Angels

Jag väljer att spela Oakland Athletics att vinna mot LA Angels i nattens MLB baseball.

På tisdag öppnar Los Angeles Angels en tre matchersserie på bortaplan mot Oakland Athletics. Angels hade spelledigt på måndag, men besegrade Seattle Mariners 4-3 på söndag och fick slut på en tre matchers förluststreak.

Oakland förlorade på söndagen 5-4 till Tampa Bay Rays och har nu förlorat tre av sina sista fyra och har nu fallit 4½ match bakom första plats, som innehas av Houston Astros i American League West.

Mike Trout leder Angels med ett .318 batting average och i home runs med 34. Andrelton Simmons är lagledare i hits med 153. Justin Upton leder laget i RBI med 84. Los Angeles har ett team batting average på .246 medan motsatta hitters har .247 på plattan mot Angels pitching. På tisdag startar Angels med Tyler Skaggs. Lefthandern är den här säsongen 8-8 med en ERA på 3.78, 123 Ks och 35 BBs.

Matt Chapman leder Athletics med ett .282 batting average. Khris Davis leder i home runs med 43 och i RBI med 115. Oakland har ett team batting average på .250 medan motsatta hitters har .237 på plattan mot Oaklands pitching. På tisdag startar Okaland med Liam Hendriks. Righthandern är denna säsong är 0-1 med en ERA på 5.60, 17 Ks och 9 BBs.

Angels Skaggs har varit riktigt usel den senaste tiden. Han har de tre senaste starterna ERA 12.79 och WHIP 2.05. Han har i dessa tre släppt till 22 hits och 18 runs på 12+ innings. En av dessa usla starter kom mot just kvällens motståndare Oakland.

Liam Hendriks har gjort 5 starter i år, och har i dessa matcher bara spelat 1+ inning per match. Man kommer troligtvis att göra på liknande sätt i denna match och gå över till bullpen ganska snabbt. Oaklands bullpens har varit mycket stabila, man har de tre senaste matcherna ERA 3.10 och WHIP 1.06.
Oakland behöver vinna så många matcher som möjligt här nu för att kunna vinna AL West eller ha chans på wild card spot.

Vi har också en del trender som pekar mot en Oakland seger inatt.

Angels är 2-10 de senaste 12 bortamatcherna mot lag med ett home winning record högre än .600. Angels är 1-4 i Skaggs senaste 5 mot lag med winning record, och också 1-5 de senaste 6 i Skaggs starter i game 1 av en serie. Angels är också 1-4 i de senaste 5 inbördesmötena med Oakland och 2-5 i Skaggs senaste 7 starter mot Oakland.

Oakland är 46-11 de senaste 57 matcherna mot lag med losing record. Oakland är 22-7 de senaste 29 hemmamatcherna, och 13-5 de senaste 18 mot en lefthanded starter. Därtill är man också 23-9 de senaste 32 mot American League West lag.
Baseball

Oakland Athletics – LA Angels

 • Postad:
  18 sep 2018
  16:39
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,71
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  19 sep 2018
  04:00
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td