Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Pittsburgh Pirates – Kansas City Royals

Jag väljer att spela Pittsburgh Pirates -1 mot Kansas City Royals i nattens MLB baseball.

En interleague serie fortsätter på tisdagskvällen, när Kansas City Royals möter Pittsburgh Pirates från PNC Park. Igår tappade Kansas City en tre poängs ledning i den sjunde inningen och förlorade med hela 7-6. Alex Gordon hade två hits och fick till ett par runs för Kansas City, som förlorade sin 98:de match för säsongen.

25 år gamla southpaw Eric Skoglund (1-5, 6.19 ERA) kommer att göra sin 11: e start för säsongen för Royals. Kansas City har förlorat Skoglunds senaste sex starter och han har gett upp 24 runs i de starterna.

Pittsburgh Pirates är just nu på en tre matchers winning streak, men är inte aktuella för playoff. På måndagen gjorde Pirates två runs i den åttonde inningen, och vann den på Jacob Stallings walk off singel i nionde. Kevin Newman hade tre hits och gjorde en run för Pittsburgh, som just nu är ett spel över .500 totalt sett.

26 år gamla righty Jameson Taillon (13-9, 3.37 ERA) kommer att starta för Pirates i denna match. Taillon har just nu fyra raka segrar och har tillåtit bara sex runs över sina senaste 25 innings.

Royals Skoglund har inte alls varit bra den senaste tiden. Han har de tre senaste starterna ERA 8.79 och WHIP 1.60.

Pirates Taillon har däremot varit lysande. Han har de tre senaste starterna ERA 2.37 och WHIP 1.05.

Vi har också en del trender som pekar mot en Pittsburgh seger inatt.

Royals är 1-5 de senaste 6 mot interleague lag med ett winning record. Royals är 0-6 mot interleague lag med en righthanded starter. Royals är 1-5 i Skoglunds 6 senaste starter. Royals är 0-4 i Skoglunds 4 senaste starter mot lag med winning record, och också 0-5 i Skoglunds 5 senaste starter. Royals är 0-4 de senaste inbördesmötena i Pittsburgh.

Pirates är 6-0 de senaste 6 hemmamatcherna, och också 6-0 hemma mot lag med ett record mindre än .400. Pirates är 13-3 i de senaste 16 interleague games. Pirates är 4-0 i Taillons 4 senaste hemmastarter, och 5-0 i Taillons 5 senaste starter. Pirates är också 4-1 i Taillons 5 senaste starter mot lag med losing record.
Baseball

Pittsburgh Pirates – Kansas City Royals

 • Postad:
  18 sep 2018
  15:56
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: 1 -1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,66
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  19 sep 2018
  01:00
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td