Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Young Boys – Manchester United

Young Boys - [B]Manchester United @1.77[/B]

-------------------------------------------------------------------------------------------

Äntligen är Champions League-gruppspelet igång, och vi har hittat ett kanonspel där Young Boys tar emot de "Red Devils". Här krävs det att Manchester United vinner och ingenting annat. Det är en tuff grupp med Valencia och Juventus utöver YB och Man Utd. Det känns såhär på förhand som att det kommer vara mellan United & Valencia som den sista biljetten in till slutspelet kommer att stå emellan. Detta blir ju då en nyckelmatch för bägge lagen. Att tappa poäng mot Young Boys får bara inte hända om man har så höga ambitioner som dessa lag har. Jag tror därför inte att det kommer bli något snack.

Manchester United går helt okej för tillfället. Man har nu två raka vinster efter den trevande inledningen, och det känns som att formkurvan är påväg upp.

Young Boys bör inte ha speciellt mycket att säga till om alls egentligen. 0 poäng känns mest rimligt såhär på förhand. Man är ett mycket starkt lag i den inhemska ligan och har varit med och slagits i toppen dom senaste åren, men vad har den ligan att komma med ute i Europa? Ingenting.

Det bör inte vara några större problem för Mourinho att elda på sina mannar att plocka en skön trepoängare här i gruppspels-premiären. Rak två.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Fotboll

Young Boys – Manchester United

  • Datum:
    19 sep 2018
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td