Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Arizona Diamondbacks – Chicago Cubs

Jag väljer att spela Chicago Cubs att vinna över Arizona Diamondbacks i nattens MLB baseball.

Chicago Cubs avslutar en tre matchersserie på bortaplan onsdagen mot Arizona Diamondbacks. Kyle Hendricks släppte bara till en träff i den nionde inningen, och tog Cubs till en 5-1 seger över Diamondbacks på måndagskvällen. Igår lyckades Cubs också vinna mot Diamondbacks med 9-1.

Arizona har nu förlorat fyra raka och åtta av de senaste 10, och nu har man tappat 5 matcher i National League West och fem matcher från wild card spot. När september började var Arizona på första plats, men nu har det gått rejält neråt för Diamondbacks, och det ser tungt ut just nu.

Ben Zobrist leder Cubs med ett .314 batting average. Javier Baez leder laget i home runs med 32, RBI med 105 och träffar med 163. Chicago har ett team batting average på .260 medan motsatta hitters har .239 på plattan mot Cubs pitching. På onsdag startar Cubs med Cole Hamels. Lefthandern är den här säsongen 9-9 med en ERA på 3.67, 169 Ks och 61 BBs.

Paul Goldschmidt leder D-Backs med ett .299 batting average och i träffar med 168, home runs med 33 och i RBI med 83. Arizona har ett team batting average på .236 medan motsatta hitters har .240 på plattan mot Diamondbacks pitching. På onsdagen startar D-Backs med Robbie Ray. Lefthandern är den här säsongen 5-2 med en ERA på 4.14, 142 Ks och 59 BBs.

Arizonas Ray har de tre senaste starterna ERA 2.04 och WHIP 0.86. Cubs Hamels har de tre senaste starterna ERA 3.44 och WHIP 1.31. Båda dessa har alltså varit bra den senaste tiden. Nyckeln hittar jag i att Arizonas Ray inte alls trivs hemma i Arizona, medan Hamels faktiskt varit mycket bättre på bortaplan.

Robbie Ray har hemma i Arizona ERA 5.37 och WHIP 1.51 jämfört med ERA 2.92 och WHIP 1.18 på bortaplan.
Cole Hamels har på bortaplan ERA 2.54 och WHIP 1.20 jämfört med ERA 4.78 och WHIP 1.36 på hemmaplan.

Cubs bullpens har också varit stabila. Man har de tre senaste matcherna ERA 3.39 och WHIP 1.18. Arizonas bullpens har inte alls varit bra. Man har de tre senaste matcherna ERA 7.39 och WHIP 2.04.

Vi har också många trender som pekar på en Cubs seger inatt.

Diamondbacks är 0-4 de senaste 4 matcherna, och också 0-4 de senaste hemmamatcherna. Diamondbacks är 1-6 de senaste 7 mot National League Central lag. Arizona är 1-4 i Rays senaste 5 mot National League Central, och 1-5 i Rays senaste 6 starter på hemmaplan. Man är också 0-4 i Rays 4 senaste hemmastarter mot lag med winning record.

Cubs är 4-0 de senaste 4 bortamatcherna mot lag med winning record. Cubs är 5-1 de senaste 6 på bortaplan mot en lefthanded starter, och också 5-1 de senaste 6 matcherna. Cubs är 4-1 de senaste 5 mot National League West, och också 4-1 de senaste 5 mot lag med winning record. Cubs är också 7-2 i Hamels senaste 9 starter.

Cubs är 4-0 de senaste 4 inbördesmötena med D-backs, och också 6-1 de senaste 7 mötena i Arizona.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Baseball

Arizona Diamondbacks – Chicago Cubs

  • Datum:
    20 sep 2018
    03:30
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td