Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Brynas IF – Frolunda HC

Brynäs - Frölunda @2.65

-------------------------------------------------------------------------------------------

Frölunda inledde SHL-säsongen på starkast möjliga vis. En stark seger med 2-1 mot Djurgården hemma i Scandinavium. Djurgården satte taktpinnen och var starkast inledningsvis, och borde tagit vara på chanserna man fick. Rättvist hade nog varit en ledning med några mål till första pausvilan. Men.. Istället var man ineffektiva och Frölunda kunde växa in i matchen ju längre det gick, och momentum svängde över till hemmalaget. Frölunda har dock mycket att tack Johan Mattsson att man faktiskt fick en chans trots svag förstaperiod. Men, det är det som är tjusning med den här sporten.

Frölunda känns ganska intressant i år. Man har byggt vidare på det man tidigare haft, men man har fokuserat på att stärka försvaret, och framförallt få en bättre balans mellan anfall och försvar.

Nu möter man ett Brynäs, som inledde säsongen med en 3-1 förlust borta mot Luleå. De har heller inte imponerat på försäsongen där man på sex träningsmatcher endast lyckats vinna hälften. Förluster kom mot lag som AIK där man blev överkörda med 4-0, och sedan Färjestad med 5-1. Det såg riktigt tafatt ut, och framtiden är oviss för gävlegänget. Åttondelsfinal? Max!

Frölunda känns som det klart bättre laget i den här match-upen, och oddset är riktigt bra. Det klipper vi utan att blinka!
Spela på Bethard och få Se bonus här
Ishockey

Brynas IF – Frolunda HC

  • Datum:
    20 sep 2018
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: SHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td