Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Dynamo Moscow – SKA Saint Petersburg

Dynamo Moscow - SKA Saint Petersburg @1.63

-------------------------------------------------------------------------------------------

SKA St.Petersburg fått igång maskinen på allvar nu efter en något knackig start. På de sju inledande KHL-matcherna har man fem segrar och fyra raka för tillfället. Så sent som idag slog man till med en fin 5-0 seger borta mot Severstal Cherepovets i en match där stjärnorna Gusev och Datsyuk blev fram med fyra respektive tre poäng var. Skönt för Magnus Hellberg med att få säsongens första nolla och även ha stoppat 38 av 39 skott i lagets två senaste matcher efter att han varit petad efter en dålig start på säsongen.

Torsdagens motståndare är klassiska Dynamo Moskva. KHL-vinnarna från 2012 och 2013 hade ett väldigt jobbig säsong ifjol och missade slutspel för första gången sedan KHL startades upp 2008.

Efter säsongen blev det – inte helt oväntat – rensning i truppen och forwardsen Martins Karsums, Nikita Komarov, Dmitri Markovin, Mikhail Varnakov och Igor Ignatushkin samt backarna Andrei Kuteikin, Yakov Rylov, Gleb Koryagin och Maxim Solovyov fick alla lämna skutan efter förra säsongen.

För att stärka upp laget har man plockad in Patrik Zackrisson, Miks Indrasis, Vadim Shipachyov, Maxim Afinogenov och Dmitri Kagarlitsky på forwardssidan. Otroligt starka nyförvärv som snittar strax under en poäng per match allihop. Shipachyov är tillochmed kanske KHL’s bästa forward och gjorde hela 76 poäng på 50 matcher 2016/17. På backsidan har man stärkt upp med Miika Koivisto, Andrei Mironov och Vitali Menshikov. På pappret är man ett betydlgit starkare lag än ifjol men hittills har det inte klaffat helt fullt ut för Dynamo Moskva.

Dynamo Moskva har hittills spelat sju matcher i KHL denna säsong, varav fem på hemmaplan, men endast fått till fem segrar och totalt tagit fem av 14 möjliga poäng. Förr eller senare tror jag Dynamo Moskva kommer få till det under denna säsong men hemma mot ett SKA St.Peterburg som börjar hitta formen? Nej, det är nog inte då säsongen vänder.

Och ska säsongen lyckas vända för Dynamo Moskva krävs det att den nu 38-åriga gamla stormålvakten Alexander Yeryomenko hittar formen, för hittills har han endast stoppat 90% av skotten, och det håller inte i ett KHL där snitträddningsprocenten ligger runt 91,5%.
Ishockey

Dynamo Moscow – SKA Saint Petersburg

  • Postad:
    20 sep 2018
    18:21
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: 2
  • Insats: 10,00
  • Odds: 1,63
  • Bolag: Expekt
  • Datum:
    20 sep 2018
    19:10
  • Sport: Ishockey
  • Land: Ryssland
  • Liga: KHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td