Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Zooropa – Övriga

Boden lopp 7:

Här väljer vi att spela vinnare på Robert Dunders fina sto 13 Zooropa som är under kraftig utveckling. För tre starter sedan var hon ute mot favoriten 10 Crown Prince W.W. och satt du fast med rubbet som tvåa och hade knappast förlorat med lucka. Näst senast vid segern i Skellefteå imponerade hon stort och vann enkelt trots en resa utvändigt om ledaren. Klockan visade 1.10,8 sista 400 och det åkandes. Senast var hon ute mot stentufft motstånd på Umåker och såg mycket fin ut. Dock hamnade Mika Forss i en iskall rygg 400 kvar och blev dragen sist. Hon gick i mål med bra spänst och med lite klaff hade hon inte varit långt bakom vinnande Racing Brodda och No Matter. Springband på tillägg och då hon kan öppna bar blir vi inte förvånade om hon sitter i ledningen efter 500 meter. Motståndet denna gång är enklare och vi är helt inne på att hon får revansch på favoriten denna gång. Vi kliver in med 5 units till 3.25 samt spikar på V64, hela vägen Dunder!
Trav

Zooropa – Övriga

 • Postad:
  20 sep 2018
  16:01
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 3,25
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  20 sep 2018
  20:36
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td