Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Brommapojkarna – Sundsvall

Brommapojkarna - Sundsvall @ 2.05 (Comeon), insats 5 units (ca 2.5%)

Sundsvall har spelat bra nästan hela säsongen och speciellt mot de sämre lagen trycker de på framåt för den kvalitén besitter laget. Mot de bättre lagen är det lite mer fokus på att i första hand försvara poängen men ofta vid underläge har de jagat ikapp.

Nu möter man ett BP som man normalt äter upp. BP har usel form och 0-6 borta mot Häcken samt 0-3 hemma mot Malmö är dystra siffror och speluppehållet välkomnades nog. Nu ställs de först mot Djurgården borta och det tror jag är positivt för vårt spel. Djurgården vann derbyt mot Hammarby med 3-1 och det kan ha gett dem den energin att de ska kunna gå in mot BP med självförtroende istället för ängslan. Och hur kommer BP reagera vid ännu en förlust som kanske dessutom drar iväg?

Det lilla positiva för BP är dock att de tagit nästan alla poäng hemma och har fina 4-1-5 (7-14) där. Dock var det tidigare under säsongen och segern mot Häcken var med hjälp av två röda kort bl a. Klart att de kan skrälla här men inte tar de poäng i 50% av matcherna påstår jag trots statistiken hemma.

Sundsvall har fina siffror i sina fyra senaste borta med tre segrar över Kalmar, Trelleborg och Östersund samt det oavgjorda mot Djurgården. Det skiljer 16 poäng i tabellen ner till BP samt 45 måls marginal.

Spelet baseras mest på hur spelet sett ut även om BP har ett okej spel stundtals men de blir lite nonchalanta ibland samt faller de lätt igenom. Men det statistiska väger också över till vår fördel här. Jag menar på att det är 55% chans för Sundsvall och spelvärt ner till 1.82 alltså. Men det kan hända mycket på de tio dagar till matchen är och jag håller ner insatsen. Får vi det här oddset även efter en förlust för BP borta mot Djurgården med två eller tre bollar, då höjer vi insatsen. BOL!
Spela på Comeon och få Se bonus här
Fotboll

Brommapojkarna – Sundsvall

  • Datum:
    21 sep 2018
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td