Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Cleveland Browns – NY Jets

Jag väljer att spela NY Jets +3 mot Cleveland Browns i nattens NFL.

I torsdagskvällens NFL-action kommer New York Jets att resa till FirstEnergy Stadium för att ta sig an Cleveland Browns. New York började säsongen med en övertygande seger över Detroit, men såg lite sämre ut under söndagens 20-12 hemmaförlust. Jets "outgained" Dolphins med 362-257, men deras tre turnovers ledde till 14 Miami-poäng. Rookie QB Sam Darnold kastade 334 yards och hade en touchdown.
Efter två matcher rankas New York 18: e i ligan i total offense och gör 30 poäng i genomsnitt. Cleveland försvar är hyfsat, och rankas 20: e i yards allowed och man släpper till 21 poäng per match.

Cleveland Browns vann inte en enda match förra säsongen, och man har inte vunnit denna säsongen ännu heller. Tyvärr har Browns kicking game spelat en stor roll i deras säsongsöppning mot Pittsburgh och deras 21-18-förlust i New Orleans på söndag. Cleveland kicker Zane Gonzalez missade två fieldgoals och en extra poäng.
Denna säsongen rankas Cleveland 23: e i total offense och gör 19,5 poäng per match. Jets har ett mycket stabilt försvar som endast släpper till 298 yards och 18,5 poäng per match.

New York TE Neal Sterling lämnade söndagens förlustmatch med en hjärnskakning och är listad som week-to-week. New Yorks "youth"spelade mycket bra i söndags, och jag tror det är bra för dem att denna match kommer tidigare, så man får bort den dåliga smaken ur munnen som lämnade från Miami förlusten. Browns är aningen förbättrade, men är fortfarande Browns och jag litar absolut inte på dem som favoriter.

Vi har en del trender som pekar mot NY Jets här.

Jets är 4-1 ATS de senaste 5 efter en SU förlust och en ATS förlust. Jets är 3-1-1 de senaste 5 bortamatcherna mot ett lag med losing record hemma. Jets är 7-3-1 ATS de senaste 11 mot AFC. Jets är 5-0 ATS de senaste 5 inbördesmötena, och 4-1 ATS de 5 senaste mötena i Cleveland.

Browns är 17-36-1 ATS de senaste 54 efter en SU förlust. Man är 9-21-1 de senaste 31 matcherna mot AFC, och också 7-19 ATS de senaste 26 hemmamatcherna.
Am Fotboll

Cleveland Browns – NY Jets

 • Postad:
  20 sep 2018
  17:09
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: 2 +3
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,99
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  21 sep 2018
  02:30
 • Sport: Am Fotboll
 • Land: USA
 • Liga: NFL
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td