Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: NY Yankees – Boston Red Sox

Jag väljer att spela NY Yankees och Boston Red Sox under 8.5 runs i nattens MLB baseball.

På torsdagen avslutar Boston Red Sox en tre matchersserie på bortaplan i Big Apple mot New York Yankees. Red Sox förlorade öppningsmatchen i serien 3-2 på tisdag, och igår förlorade man igen med 1-10. Just nu har Boston en 10 ½ matchers ledning över Yankees med 11 matcher kvar att spela.

Yankees har som sagt ingen chans att komma ifatt Red Sox med lite matcher kvar att spela. Jag tror att vi i denna match får se en pitchers duel, då vi inatt har två riktigt heta starting pitchers.

Mookie Betts leder Red Sox med ett .337 batting average. J.D. Martinez leder laget i träffar med 177, home runs med 41 och RBIs med 123. Boston har ett team batting average på .267 medan motsatta hitters har .235 på plattan mot Red Sox pitching. På torsdagen startar Red Sox med Eduardo Rodriguez. Lefthandern är den här säsongen 12-4 med en ERA på 3.53, 133 Ks och 36 BBs.

Miguel Andujar leder Yankees med ett .296 batting average och i träffar med 156. Giancarlo Stanton leder Yankees i home runs med 34 och RBIs med 89. New York har ett team batting average på .248 medan motsatta hitters har .235 på plattan mot Yankees pitching. På torsdagen startar Yankees med Masahiro Tanaka. Righthandern är den här säsongen 12-5 med en ERA på 3.47, 152 Ks och 34 BBs.

Yankees Tanaka har varit mycket het den senaste tiden. Han har de tre senaste starterna ERA 0.43 och WHIP 0.81. Han har i dessa tre starter släppt till 14 hits och 1 earned run på 21 innings.

Red Sox Rodriguez har de tre senaste starterna ERA 4.20 och WHIP 1.20. Han har i dessa släppt till 14 hits och 6 earned runs på 15+ innings. Han har egentligen bara gjort en dålig start de senaste 6 starterna, då han endast har släppt till 24 hits och 7 earned runs på 30+ innings.

Vi har också en del trender som pekar mot en lowscoring match här.

Red Sox är 5-1-2 under totalen de senaste 8, och 5-1-1 under totalen de senaste 7 mot en righthanded starter. Red Sox är 15-5-2 under totalen i Rodriguez 22 senaste bortastarter mot lag med winning record. Red Sox är också 18-4 under totalen i Rodriguez 22 senaste starter efter att man släppt till 5+ runs i den föregående matchen. Rodriguez är också 6-1 under totalen de senaste 7 bortastarterna mot Yankees.

Yankees är 6-0-1 under totalen i Tanakas 7 senaste starter mot lag med winning record, och också 5-1 under totalen de 6 senaste starterna. Tanaka är också 4-0 under totalen de senaste 4 starterna med 5 dagars vila. Yankees är också 3-1-1 under totalen de senaste 5 mot lag med ett winning record högre än .600, och 18-6-2 under totalen de senaste 26 i game 3 av en serie.

Baseball

NY Yankees – Boston Red Sox

 • Postad:
  20 sep 2018
  16:30
 • Rekare: maximalvinst
 • Spel: UNDER 8.5 r
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,95
 • Bolag: Expekt
 • Datum:
  21 sep 2018
  01:00
 • Sport: Baseball
 • Land: USA
 • Liga: MLB
 • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td