Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Leicester City – Huddersfield Town

Leicester - Huddersfield Ö2.5 @ 2.30 (Pinnacle), insats 5 units (ca 2.5%)

En match där jag länge tvekade mellan att spela det ovan eller att bägge lagen skulle göra mål. Till lite lägre odds och även få med 1-1 men efter lite räknande och mycket känsla väljer jag dock överspelet för det är inte omöjligt att det slutar 3-0 heller och det känns ändå som att Leicester ror hem detta även om Huddersfield gör mål.

Det som statistiskt talar för vårt spel är att Leicester gjort mål i samtliga Premier League matcher hittills den här säsongen. De snittar 1.6 gjorda och 1.8 insläppta. Klart över 2.5 alltså. Nu är det dessutom hemmaplan, även om det förra säsongen bara snittades 2.47 mål på King Power Stadium. Men Leicester har tillräckligt bra styrka i Vardy och förhoppningsvis kan han även visa det här då det endast blivit ett mål på tre matcher hittills men även ett rött kort.

Huddersfield har dock jobbar för att hålla ner siffrorna i första hand på slutet efter att ha fått sig två stjärnsmällar i de inledande matcherna mot Chelsea och Manchester City med en målskillnad på 1-9. Därefter 1-2 i målskillnad på tre matcher mot Cardiff, Everton och Crystal Palace. Jag tror inte de kommer kunna hålla ner siffrorna match efter match, och samtidigt behöver de poäng och måste framåt förr eller senare även om de så klart är nöjda med 0-0 i en sådan här match. Snittet totalt förra säsongen blev 2.37 på bortaplan.

Förra mötet slutade det här 3-0 till Leicester medan det blev 1-1 när Huddersfield hade hemmaplan senaste säsongen. Då det totalt landar kring en 50/50 när vi väger in det mesta men ökar det lite pga Vardy men samtidigt minskar det med Huddersfield målsnåla matcher så kommer jag fram till att 2.30 är lite för bra odds för att avstå. Jag håller dock ner insatsen trots att spelet endast behöver sitta 44% av gångerna för att ha värde. Jag vill ligga närmare 48% vilket har en brytpunkt runt 2.10 i odds istället. Men då jag inte vill överskatta mig själv här så nöjer vi oss med fem units! BOL!
Fotboll

Leicester City – Huddersfield Town

  • Datum:
    22 sep 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td