Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Lokomotiv Yaroslav – SKA Saint Petersburg

Lokomotiv Yaroslav - SKA Saint Petersburg @1.95

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det vankas tungviktsmöte i den västra konferensen när Lokomotiv Yaroslavl tar emot SKA St.Petersburg. Det är tvåan mot trean i tabellen och endast tre mål skiljer lagen åt. Båda står på 12 poäng och sex segrar på åtta matcher såhär långt.

SKA vann komfortabelt senast med 0-4 mot Dynamo Moskva, som vi också rekade ut. Jag anser här att det är ganska stor skillnad mellan lagen. SKA St.Petersburg är en av storfavoriterna till att gå hela vägen i år, medan Lokomotiv är ett lag som överpresterat något hittills och har nog kapacitet för en 4-5 placering i den västra konferensen.

SKA St.Petersburg inledde säsongen lite trögare äv väntat, och hade två raka förluster i match två och tre, därefter har man tagit fem raka segrar och har även för tillfället hållit nollan i 177 minuter och 34 sekunders speltid. Och lagets två anfallsstjärnor Nikita Gusev och Pavel Datsyuk har båda stått för 6 poäng var under de senaste tre matcherna, det känns verkligen som man har hittat en riktig vinnarform just nu.

SKA St.Petersburg brukar även trivas bra mot Lokomotiv och har vunnit 18 av de 20 senaste mötena mellan lagen. Man har nio raka segrar i just Yaroslavl och vann där senast så sent som 7 augusti i en träningsmatch mot Lokomotiv.

St.Petersburg oerhört starka trupp i kombination med deras nuvarande form och det faktum att man bör ha ett ordentligt psykologiskt övertag på Lokomotiv, tack vara den interna statistiken. Värdet på den raka tvåan här känns ganska generöst, och vi väljer att investera pengarna där.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Ishockey

Lokomotiv Yaroslav – SKA Saint Petersburg

  • Datum:
    22 sep 2018
    16:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Ryssland
  • Liga: KHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td