Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Massashusetts Minutemen – Charlotte 49ers

Jag väljer att spela Massashusetts Minutemen och Charlotte 49ers över 58.5 poäng i NCAAF football.

Charlotte är ett lag som har spelat på en hög nivå så här långt i år men 49ers är ett lag som har haft en del problem med att få offensiv produktion mot de bättre försvaren, då 49ers släppte en match till Appalachian State. Dock är det den enda dåliga matchen hittills, och nu möter man ett Massashusetts som inte visat upp något försvar alls hittills.

I matchen mot Old Dominion vann 49ers med 28-25, vilket var en mycket tight match. 49ers leddes av Chris Reynolds som kastade sammanlagt 202 yards och hade ett par touchdowns i matchen. Rushing attack leddes av Benny LeMay.

UMass har inte alls kunnat spela anständigt efter att ha tagit en seger i den första matchen för säsongen. Minutemen är dock ett lag som har visat att de kan bli totalt överkörda, om man har en dålig dag, och deras försvar är helt under isen. Den senaste matchen blev en total flopp då Minutemen förlorade med hela 24-63.

Minutemen leddes i den matchen av Michael Curtis som kastad totalt 158 yards och hade en touchdown. Rushing attack för Minutemen leddes av Marquis Young.

Massashusetts snittar 30.25 poäng per match, medan man släpper till 41.75 poäng i snitt. 3 av de 4 senaste matcherna har gått över totalen för Minutemen.

Charlotte snittar 24.5 poäng per match, medan man släpper till 28.33 poäng per match. 2 av de 3 senaste matcherna har gått över totalen för Charlotte.

Vi har många trender som pekar på en highscoring match här.

Charlotte är 4-1 över totalen de 5 senaste bortamatcherna. Man är också 4-1 över totalen efter en ATS vinst, och också 5-2 över totalen de senaste 7 i september.

Massashusetts är 5-0 över totalen de 5 senaste hemmamatcherna. Man är 9-1 över totalen de senaste 10 non-conference games. Man är 12-2 över totalen de senaste 14 matcherna på fieldturf, och också 9-2 över totalen de senaste 11 matcherna. Vidare är man 4-1 över totalen efter en SU förlust, och också 4-1 över totalen mot lag med winning record.
Am Fotboll

Massashusetts Minutemen – Charlotte 49ers

  • Postad:
    18 sep 2018
    21:48
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 58.5 p
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,93
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    22 sep 2018
    21:30
  • Sport: Am Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NCAA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td