Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: AIK – Hammarby

AIK - Hammarby @ 2.04 (Unibet), insats 7 units (ca 3.5%)

Det här är ett glödhett derby och samtidigt en seriefinal. En måstematch för Hammarby för att inte tappa kontakten helt med AIK och därmed i stort ge upp guldet. Nu ligger de fyra poäng bakom med nio omgångar kvar. Pallar de det trycket på Friends Arena? Jag ställer mig mycket frågande till det och att vi får över dubbla pengarna på AIK som är obesegrade hemma känns faktiskt riktigt bra.

AIK har 9-2-0 (24-5) på Friends Arena. Visserligen endast 3-3 mot tredjeplacerade Norrköping, samt har man inte mött AIK ännu. Det är starka siffror likväl. Dock har även Hammarby ett bra facit borta med 5-5-0 (16-10). Så två "obesegrade" lag möts här. Säsongen innan dess förlorade Hammarby hela sju matcher borta medan AIK förlorade tre hemma.

Nu är dock förutsättningarna annorlunda och bägge lagen känner gulddoften. Men Hammarby förlorade mot ett av de formsvagare lagen Djurgården för två omgångar sen och lyckades bara få med sig en pinne från Uppsala när man mötte Sirius senast. Formen är inte den bästa och att då ställas mot AIK blir tufft även om det kommer vara mycket energi inför matchen.

AIK hade superform med åtta raka segrar innan det blev tvärstopp och 0-2 borta mot Norrköping senast. Ska de verkligen tappa poäng i matchen efter också? AIK är i grunden bättre och jag tror spelarna där kommer hantera pressen bättre än Hammarby som är i ett ängsligt läge. Det är inte laget som lyser av självförtroende nu som bara går in helt respektlöst. Förlust i förra derbyt tror jag följs upp med en ny förlust nu.

Inbördes mellan lagen är det dock en märklig historia då AIK vinner borta men inte hemma. Men det är inte historia utan en statistik vi inte får väga in för mycket här. Hammarby har dock endast en seger på de sex senaste matcherna.

För värde i spelet behöver AIK vinna mer än 49% av matcherna men jag drar upp det till 53-55% ungefär. Kanske lite högre dessutom men det är trots allt ett väl kämpande Hammarby som ska ha en eloge för säsongen hittills. Därför nöjer jag mig med sju units även om både åtta och nio låga nära till hands. Spelbart ner till 1.82-1.88 ungefär. BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

AIK – Hammarby

  • Datum:
    23 sep 2018
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

ExtremtRik 2018-09-25 12:23

citat
"AIK är i grunden bättre och jag tror spelarna där kommer hantera pressen bättre än Hammarby som är i ett ängsligt läge."

Nu trodde iofs jag oxå att AIK skulle vara klart bättre, istället kom straffar att avgöra(Goitom) och avgöra igen(solklar Hammarby-straff där armen hindrar bollen att nå målet).

Nåväl vad jag vill saluföra oavsett söndagens resultatär att det där stämmer inte alls (jag må vara färgad), är det något Hammarby briljerar på är det att "hantera" Derbyn.... finns det något lag som ens är nära? Jo jag förstår att du talar om en "guldstrid"... och dessvärre läste jag inte detta innan Derbyt utan först nu när resultatet är klart...

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td