Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: AIK Solna – Hammarby

AIK - Hammarby @2.03

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det är ett Stockholmsderby som är det kanske hetaste på väldigt länge. Vi kan åtminstone inte minnas ett Stockholmsderby som har har sådana här förutsättningar, som söndagens derby faktiskt har – ligaettan vs ligatvåan! Det är i princip ett ligaguld som står på spel när AIK och Hammarby ryker ihop på Friends Arena, och det skiljer enbart fyra poäng lagen åt. En förlust för Hammarby här och guldet rinner med all säkerhet ur händerna på dem.

AIK:s förlustfria svit fick ett slut när Norrköping senast besegrade dem med 2-0 på Östgötaporten. Kan det tänkas störa AIK en aning? Möjligt, men det skulle även kunna vara en ögonöppnare, och hur mycket fokus låg på den matchen kontra nästkommande - Alltså denna, som ju är ett stekhett derby med otroligt mycket som står på spel.

Hammarby kommer även de närmst från ett poängtapp, mot Sirius, och matchen innan det förlorade de som bekant mot Djurgården i derbyt. Inte direkt den mest optimala uppladdningen inför ett derby såklart.

AIK är onekling otroligt tunga, och i särklass ligans mest stabila lag. Till och med konkurrenten Nikola Djurdjic var inne på det i Olof Lundhs podcast, då Olof ställde en fråga kring vilken styrka han imponeras av i AIK-lägret, och då var konstaterade han direkt, AIK:s stabilitet.

AIK präglas hårt av sitt försvarsspel, där men endast har släppt in 13 mål under hela säsongen är ruskigt starkt. Hammarby är ett av lagen som gjort mest mål framåt, men vi är inne på att det kommer slås ut av gnatets defensiv. Känslan är att det är upplagt för en målsnål tillställning med mycket kamp, som vanligt i derbyn. Hemmaplansfördelen är absolut relevant i sammanhanget, och jag tror helt enkelt Hammarby väger för lätt idag. Klar etta.
Fotboll

AIK Solna – Hammarby

  • Postad:
    23 sep 2018
    12:26
  • Rekare: Lukasoe
  • Spel: 1
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,03
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    23 sep 2018
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td