Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Frosinone – Juventus

Frosinone - Juventus -2 @ 2.38 (Pinnacle), insats 8 units (ca 4%)

Visst, det är inga kanonodds rent generellt vad gäller handikapp -2 men tycker det här känns som ett riktigt fint spel. Visst, statistik är till för att brytas så det talar kanske lite mot spelet men samtidigt är det dags att Juventus kan vinna en match med mer än uddamålet.

Vi börjar med Frosinone som har en enda poäng på fyra matcher och hela minus tio i målskillnad. Det förlorade bara med 1-0 borta mot Lazio förvisso men Lazio har inte imponerat någonstans hittills även om det borde lossna snart. Den enda poängen Frosinone fått ihop kom hemma mot Bologna via 0-0 men då ska vi veta att Bologna inte gjort ett enda mål hittills i ligan. Övriga matcher har blivit 0-5 senast hemma mot Sampdoria samt 0-4 borta mot Atalanta i premiären. Det ser alltså inte bra ut även om laget måste försöka tajta till det bakåt först och främst, men även jobba för att de ska göra första målet. Nykomlingen har det inte enkelt!

Juventus har inte imponerat hittills men de vinner sina matcher och med tanke på den truppen de har ska de segla hem ligan utan att anstränga sig för mycket. Ronaldo har dessutom kommit igång med målskyttet nu och startelvan ser ut att bli riktigt stark imorgon - förutom att de luftar defensiva spelare men det är det offensiva som ska fungera. Ska de verkligen inte göra minst två mål fram då? Borde hålla nollan och vid två mål har vi åtminstone en push men även 1.78 är ett bra odds på -1.5 och jag funderade även på -2.5 men kom fram till att bästa spel var detta även om vi tappar lite vinst om det blir push just den här gången.

Förra säsongen gjorde Juventus 41 mål på sina 19 bortamatcher vilket ger ett snitt på 2.15 men då är det mot bra lag dessutom. Nu är motståndarna långt ifrån ett random lag i Serie A. Om det sen blir en förlust här så får vi ta det att statistiken bröts på fel lag men jag är inte förvånad om Ronaldo ensam ser till att klara den här linan, och då har de även Dybala och Mandzukic dessutom offensivt.

Det är bara att kliva in med nästan maxinsats här. Jag väljer åtta units men har svårt att sätta en exakt procentsats hur ofta spelet sitter samt hur långt ner det är spelbart men jag är inte förvånad om det är spelbart ner till 2.00 i odds faktiskt! Men ologiskt att jag skulle ha den edgen men tycker allt talar för att detta är ett riktigt fin spel! BOL!
Fotboll

Frosinone – Juventus

  • Datum:
    23 sep 2018
    20:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td