Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Vasterviks IK – AIK IF Stockholm

Västervik - AIK @1.90

-------------------------------------------------------------------------------------------

AIK får även förtroendet i hockeyn under lördagen. Man har jobbat hårt under Silly season i år och fått ihop ett väldigt starkt lag. Man har en stor bredd på offensiven, och faktum är att förra årets poängligavinnare i norska GET-ligaen blev förpassad ner till fjärde kedjan i lagets premiär hemma mot BIK Karlskoga.

AIK har plockat ihop Södertäljes gamla radarpar Fredric Weigel och Anton Holm som ju såklart levererade direkt med tre poäng var i premiärmatchen. Det tror jag kan komma att bli något extra intressant den här säsongen.

AIK präglas av hård press på puckföraren och ett väldigt högt tempo, lägg därtill Johannes Jönsson bak mellan stolparna så vi har vi ett absolut topplag i hockeyallsvenskan, som absolut kan ta sig upp till finrummet i år.

Västervik hostar under söndagen, och det är ett lag som känns på förhand väldigt ovisst. Man vet inte vart man har dem. De har många importer och spelarna tvingas prata engelska både på och utanför isen. Knappast någon fördel iallafall. Känslan är att det kan mycket väl bli rörigt kring klubben i år. Speciellt om inte poängen trillar in från start. I premiären såg man i Västervik inge vidare ut och man förlustsiffrorna skrevs 4-1 mot ett Almtuna som kommer från en rent utsagt bedrövlig försäsong.

Det bör skilja en del mellan lagen här. Både en och två klasser. Det är det förhandstopptippade AIK mot Västervik som troligtvis kommer få kämpa om överlevnad i Hockeyallsvenskan. Att vi får så bra odds på AIK känns som ett autospel.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Vasterviks IK – AIK IF Stockholm

  • Datum:
    23 sep 2018
    15:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Hockey Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td