Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Washington Nationals – Miami Marlins

Jag väljer att spela Washington Nationals och Miami Marlins över 7.5 runs i nattens MLB baseball.

Nationals Park kommer att vara värd för MLB matchen mellan Miami Marlins och Washington Nationals. Igår kväll släppte SP Sandy Alcantara till sex runs i fyra innings i ett 7-3 nederlag. Peter O'Brien hade två träffar och gjorde en run för Marlins, som förlorade sin 51: e match på bortaplan denna säsong.

Rookie Jeff Brigham (0-3, 5.84 ERA) kommer inatt att göra sin fjärde start för Marlins. Kontrollen har varit ett stort problem för Brigham, som har släppt till 9 walks på sina första 12 plus innings.

Washington Nationals är 5-5 i sina sista tio matcher och är ett spel under .500 hemma den här säsongen. Nationals är också redan ute från playoffs, så man spelar endast för äran nu.
Cy Young Award kandidaten Max Scherzer (17-7, 2.57 ERA) startar inatt för Nationals. Scherzer, som startade All-Star Game, rankas först i National League i segrar och strikeouts.

Båda dessa starting pitchers har inte sett speciellt bra ut den senaste tiden. Marlins Brigham har endast tre starter denna säsong, och han har i dessa ERA 5.84 och WHIP 1.70. Nationals Scherzer har de tre senaste starterna ERA 5.40 och WHIP 1.30.

Scherzer brukar få enormt med runsupport då han spelar, då 4 av de 5 senaste har gått över totalen, och de 5 senaste starterna mot Marlins har också gått över totalen, varav 4 denna säsong.

Vi har också en del trender som pekar mot en highscoring match här.

Marlins är 6-0 över totalen de senaste 6 bortamatcherna mot lag med winning record. Marlins är 5-1 över totalen de senaste 6 mot National League East. Marlins är 20-7-2 över totalen de senaste 29 bortamatcherna mot en righthanded starter.

Nationals är 6-0 över totalen de senaste 6 hemmamatcherna mot lag med ett winning record lägre än .400. Nationals är 16-6-1 över totalen de senaste 23 hemmamatcherna. Nationals är 11-5-1 över totalen de senaste 17 hemmamatcherna mot en righthanded starter. Nationals är 6-0 över totalen i Scherzers 6 senaste starter mot lag med losing record. Nationals är 5-0 över totalen i Scherzers senaste starter mot Marlins, och 6-1-1 över totalen de 8 senaste hemmastarterna mot Marlins.

De 6 senaste inbördesmötena i Washington har gått över totalen, och man är också 5-1 över totalen de 6 senaste inbördesmötena.
Baseball

Washington Nationals – Miami Marlins

  • Postad:
    25 sep 2018
    16:32
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 7.5 r
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,95
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    26 sep 2018
    01:00
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td