Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Everton – Fulham

Everton - Fulham +0 @ 3.60 (Unibet), insats 5 units (ca 2.5%)

Spelet ovan är spelat som DnB men det har samma innebörd som asian handicap +0.

I min värld blir Everton för stora favoriter här även om Richarlison är tillbaka efter avstängningen. Men mot Arsenal borta senast blev det förlust med 2-0 och då tycker jag inte Arsenal, trots fem segrar i rad, har imponerat utöver det jag förväntat mig.

För Evertons del har det blivit en seger mot Southampton hemma, samt tre oavgjorda mot mindre imponerande lag som Wolves, Bournemouth samt Huddersfield. Dessutom två raka förluster nu på slutet där förutom Arsenal även West Ham pulveriserade Everton med 3-1 borta! Så rätt favoriter här tack vare hemmaplan men jag anar mer och mer att Everton gör ännu en säsong av det sämre slaget, även om det mest var bortaplan som ställde till det förra säsongen.

Fulham har Mitrovic i toppform samt en Schürrle som även han gör det bra offensivt. Poängen i stort har uteblivit men de har samlat ihop fem stycken, vilket endast är en poäng mindre än Everton. Deras två förluster på bortaplan har kommit mot Tottenham och Manchester City vilket inte är så mycket att säga om. Jag tycker förutsättningarna nu är goda för att åtminstone ta en poäng, vilket ger oss en push.

Jag väljer fem units då spelet bara ger vinst var tredje gång ungefär (i förhållande till förlust) så spelbart ner till 3.35. Spelet öppnade på 3.20 men nu är det dags att hoppa på tåget innan det åter vänder ner, även om jag inte tror på något stort dropp här. Att sen Fulham inte besegrat Everton borta är mest kuriosa då det är över fyra år sen de ens möttes senast. Dags nu. BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Everton – Fulham

  • Datum:
    29 sep 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td