Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Manchester City – Brighton and Hove Albion

Manchester City - Brighton Att vinna båda halvlekar @1.80

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det dags för Man City mot Brighton och återigen får fjolårsvinnarna förtroendet.

Förra veckan fick Pep fick se sina mannar bli besegrade mot Lyon i Champions League från läktaren efter bland annat två individuella misstag. Ingen bra start för City vad gäller Champions League men jag är ganska övertygad om att City studsar tillbaka i finrummet och löser till slut avancemang samt gruppetta. Såpass starka är City. Och snabbt skulle de blåa studsa tillbaka och några dagar sedan åkte man till Cardiff för Premier League-spel och vann med hela 5-0. Inga som helst konstigheter och Lyon-förlusten tog ingenting på spelarna utan man visade återigen hur otroligt starka man är.

Nästa lag att städas undan är Brighton som jag alltså spelade mot i matchen mot Tottenham förra veckan. Brighton har hittills en vinst på kontot och det var mot Manchester United i omgång 2. Sedan dess har det gått nedåt men inte allt för dåligt heller. Man plockade poäng mot både Fulham samt Southampton och har med andra ord fem PL-poäng den här säsongen.

City är alldeles för heta. Roterade väl i veckans ligamatch mot Oxford Utd och kommer ha samtliga startspelare redo & utvilade till matchen mot Brighton. Här blir det återigen en typiskt City-kross med flera bollar.
Spela på Bethard och få 100% upp till 500 kr
Fotboll

Manchester City – Brighton and Hove Albion

  • Datum:
    29 sep 2018
    16:10
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här