Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: AaB – OB Odense BK

AaB +0 - OB @ 1.89 (Bet365), insats 8 units (ca 4%)

Jag tycker allt talar för att det här är ett av de bättre spelen under söndagen. Det enda som riktigt är oroväckande är bara historiken mellan lagen på sistone. Där är det 4-2-0 i favör till OB men jag lägger det mesta av fokuset på vad som sker här och nu istället.

AaB ligger trea i tabellen med arton inspelade poäng efter tio spelade matcher medan OB ligger trea från slutet, alltså på en tolfte plats med nio inspelade poäng. AaB har slagit de starka serieledarna Midtjylland på hemmaplan även om det svajade lite mot bottenlaget Vejle där det t ex endast blev 1-1.

Förra säsongen förlorade AaB endast tre av tretton hemmamatcher. Jämför det med att OB endast vann två av sina tretton bortamatcher i grundserien. För OB har det inte börjat speciellt mycket bättre den här säsongen med fyra förluster och endast en vinst, mot bottenlaget Vejle. Den matchen borträknad så har de tre oavgjorda och elva förluster på sina senaste bortamatcher. Jag tycker det talar sitt tydliga språk och att då vinna det här mötet kommer inte ske alltför ofta.

AaB har på sina femton senaste hemmamatcher tre förluster men det är just mot topplag som Midtjylland och Bröndby samt plumpen mot Esbjerg nu i slutet av augusti, Ett lag som ligger sexa med fjorton poäng den här säsongen.

Nog ska man trots den usla inbördesstatistiken vinna det här klart oftare än de förlorar. Borträknat alla oavgjorda behöver AaB vinna det här 53% för värde. Jag tror det ligger närmare 60% och allt över 1.70 borde vara värde. Men håller igen lite för felmarginal etc. Får allt räkna in att bägge lagen kommer med storsegrar. AaB vann med 5-0 borta mot Hobro som är överlägset sämst i Superligan samt så segrade OB med 4-0 hemma mot Horsens, vilka är ett mittenlag. Men det var just hemma segern kom! BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

AaB – OB Odense BK

  • Datum:
    30 sep 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Danmark
  • Liga: Superliga
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td