Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Landskrona BoIS – IK Frej

Landskrona - Frej +0 @ 2.55 (Unibet), insats 6 units (ca 3%)

Jag ger inte upp på Frej trots lite skranglig form resultatmässigt på slutet. Det mesta sitter nog i huvudet hos spelarna i laget då de helt vek ner sig borta mot Norrby för tre omgångar sen trots ledning 2-0 borta. Man tog snabbt revansch hemma mot Örgryte och segrade med 2-1 och senast blev det en hederssam förlust borta mot Helsingborg med 1-0.

Frej kan klart bättre än vad tabellplaceringen visar och jag hoppas att Runnemo och Bouvin kan få ordning på det offensiva spelet borta mot Landskrona som inte rosar någon marknad med sin form just nu.

På de senaste sju matcherna har de 1-1-5 med en målskillnad på 6-15. Man ligger också fyra poäng efter Frej och är på nedflyttningsplats och det kan påverka mentalt i deras prestation då laget inledde säsongen respektlöst mot de flesta. Speciellt hemma spelade de glad anfallsfotboll. Nu är läget kritiskt och varje poäng är viktigt.

Om Frej kan utnyttja det och våga lite i den här matchen så tror jag det mentala blir avgörande. Även om Frej skulle vara nöjda med en poäng så får vi en push på spelet ifall de står upp och jag tycker det känns som goda chanser. I våras vann Frej hemma med 2-1.

Det lite komiska och samtidigt intressanta är att Landskrona endast har två segrar hemma, det är mot Värnamo och Gefle. Exakt samma två lag som är de enda Frej lyckats besegra på bortaplan. De två lagen är också de som ligger sist i tabellen samt de som ligger tredje sist med Frej och Landskrona på varsin sida om sig.

På asian handicap +0 är 2.55 för högt mellan dessa lagen trots bortaplan. Jag nöjer mig dock med en medelinsats här då Frej behöver vinna minst 40% av dessa möten när det inte slutar oavgjort. Tycker allt det bör vara lite högre och rekommenderar spel ner till 2.35 ungefär. BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Landskrona BoIS – IK Frej

  • Datum:
    30 sep 2018
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td