Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: New England Patriots – Miami Dolphins

Jag väljer att spela New England Patriots och Miami Dolphins över 48.5 poäng.

Miami Dolphins skall försöka ta sin fjärde raka seger på bortaplan mot New England Patriots i vecka 4 i NFL regular season. Dolphins besegrade Oakland Raiders 28-20 på söndagen. Ryan Tannehill kastade för 289 yards och hade tre touchdowns i segern.

New England förlorade sin andra raka på söndag då man föll mot Detroit Lions 26-10. Patriots Tom Brady kastade för bara 113 yards med en touchdown och en interception i förlusten. Nyförvärvet Josh Gordon spelade inte på grund av en hamstringskada som fördröjer sin debut med Patriots. New England befinner sig nu i en udda situation, då man har fått en riktigt dålig start på säsongen.

Miami (3-0) kommer till denna match "red hot", då man snittar 25 poäng per match. New England spelar just nu inkonsekvent och är 1-2 för tillfället, och snittar 19 poäng per match. Denna säsong har Dolphins visat upp en riktigt balanserad offensiv, som har sett lysande ut.

Patriots har på grund av skador haft svårt att få något till stånd, men detta är ett kritisk match, speciellt på hemmaplan och med tanke på vilken situation man är i. Det största bekymret har offensivt varit deras running game. Nyckeln här är hur pass mycket press Dolphins kan sätta på Brady, då han hittills varit under mycket stor press. Vi vet alla att Brady inte har mycket support.

Om vi tittar på lagens skadesituation så har Miami för närvarande 5 osäkra spelare för söndag, av dessa är 3 stycken defensiva spelare. Patriots har för tillfället 6 osäkra spelare, också 3 av dessa är defensiva spelare.

Jag tror att Patriots på hemmaplan får till betydligt mer offensiv än man hittills visat, och Dolphins tror jag också kommer prestera offensivt här, då man just nu klickar väldigt bra anfallsmässigt.

Vi har också en del trender som pekar mot en highscoring match här.

Dolphins är 5-0 över totalen de 5 senaste mot lag med losing record. Dolphins är 5-1 över totalen de senaste 6 matcherna efter att man fått till mindre än 90 rushing yards i den föregående matchen. Dolphins är 10-4 över totalen de 14 senaste matcherna, och 5-2 över totalen efter en SU vinst. Därtill är man 9-4 över totalen de 13 senaste matcherna mot AFC East.

Patriots är 4-1 över totalen i week 4, och 4-1 över totalen de senaste 5 mot lag med winning record. Patriots är 18-7-1 över totalen de senaste 26 matcherna efter att ha gjort mindre än 15 poäng den föregående matchen. Patriots är också 13-6 över totalen de 19 senaste hemmamatcherna mot lag med winning road record.
Am Fotboll

New England Patriots – Miami Dolphins

  • Postad:
    30 sep 2018
    11:09
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 48.5 p
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,01
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    30 sep 2018
    19:00
  • Sport: Am Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td