Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Växjö IBK – FC Helsingborg

Växjö IBK -3.5 - FC Helsingborg @ 2.10 (Unibet), insats 6 units (ca 3%)

Som jag skrev i min förra rek om FC Helsingborg är att de har ett väldigt tunt lag med profiler numera efter att finländarna åkt hem. Jag tror fortfarande att det här laget kommer få enorma problem att behålla sin SSL-status och att åka till Växjö kommer vara rena mardrömmen.

Senast hade man hemmaplan och lyckades rädda en poäng med 18 sekunder kvar mot Jönköping som också får slåss för sin överlevnad. I premiären blev det ridå ner mot Höllviken i Skåndederbyt. Laget har egentligen bara Linus Nordgren samt Jonathan Nilsson som är något att ha ute på plan. I mål sitter dock duktige Jonathan Edling med landslagsspel. Men inte ens det bör räcka här.

Faran ligger väl i att det kan bli en match där siffrorna inte rinner iväg då FCH måste försöka försvara sig först och främst men att stå emot Växjö kommer inte bli en enkel match över 60 minuter. Växjö lekte med Linköping i premiären och vann med hela 9-1. Då är det ändå ett lag klasser bättre än FCH. Sen vann Linköping sin andra och tredje match mot Jönköping och Mullsjö. För Växjö blev det seger i sin andra match mot Kalmarsund och det är också ett lag som kommer hålla till i botten. Segersiffrorna skrevs till 9-5 så vi har hittills sett en målmaskin i Växjö. Möjligen kommer FCH kunna hålla ner siffrorna lite men de måste samtidigt trycka in några mål framåt.

Jag har svårt att se att inte Växjö klarar den här lirar över 50% och jag väljer en medelinsats och rekommenderar spel ner till runt 1.90 i odds här. Brytpunkt på 53%. BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Innebandy

Växjö IBK – FC Helsingborg

  • Datum:
    30 sep 2018
    17:45
  • Sport: Innebandy
  • Land: Sverige
  • Liga: SSL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

ExtremtRik 2018-10-01 12:05

BOLL!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td