Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Brighton – West Ham

Brighton - West Ham @ 2.75 (Unibet), insats 5 units (ca 2.5%)

Hemmalaget öppnade på mellan 2.30 och 2.50 i slutet av september men har nu ökat till spelbara 2.75 och jag kliver in med en medelinsats då jag anser att hemmalaget har runt 38% chans att segra och då har vi värde på odds över 2.63.

De här lagen ligger på femtonde och fjortonde plats med fem respektive sju poäng. Det är uppåtgående form på West Ham medan Brighton tog sin seger hemma mot United den 19 augusti. Men vi ska inte luras av det för på hemmaplan har Brighton 1-1-1 den här säsongen och förlusten kom mot topplaget Tottenham. För West Hams del har det endast blivit tre poäng borta genom seger mot Everton, vilket var en liten överraskning.

Dessa mönster kan vi se redan från förra säsongen där Brighton endast förlorade fyra matcher på hemmaplan medan West Ham endast segrade i tre på bortaplan. Visst finns det en risk att matchen slutar 0-0 eller 1-1 en fredag kväll men här ska det vara fördel hemmaplan. Speciellt då West Ham släppte in flest mål borta av alla lag i Premier League förra säsongen, hela 42 stycken.

Inbördes vann Brighton bägge mötena förra säsongen, 3-1 på hemmaplan och 3-0 på bortaplan. Innan dess är det från 2012 i Championship vilket inte känns så aktuellt.

Glöm inte att West Ham hade fyra raka förluster i inledningen på årets säsong innan de nu i de tre senaste skrapat ihop samtliga sina poäng. Men det har varit på hemmaplan förutom matchen mot Everton. Visserligen mot Chelsea (0-0) och segern över United. Starka insatser men de är mer som Dr Jekyll och Mr Hyde överlag. Precis som Brighton verkar vara. Nu är det bortaplan för West Ham där de endast skrapade ihop 35% av sin totalpoäng förra säsongen. För Brightons del tog de över 72% av samtliga sina poäng hemma. Nu håller vi tummarna att de tar en ny trepoängare här. BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Brighton – West Ham

  • Datum:
    05 okt 2018
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td