Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Jokerit – SKA Saint Petersburg

Jokerit - SKA Saint Petersburg @2.08

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det vankas bortamatch mot Tokerit för SKA St Petersburg. Det är ett Jokerit som inledde säsongen strålande och har 9 vinster på 12 matcher. Efter att man inledde säsongen med en glödande offensiv har den svalnat något och just nu byggs mycket av segrarna via ett strålande målvaktsspel från Ryan Zapolski som har 94,1% på sina sju starter. Bryter vi ner hans statistik så har han dock bara 88,88% på sina tre senaste starter, så mycket av den fina statistiken kommer från hans vassa start.

SKA St. Petersburg inledde säsongen lite knackigt men har nu 9 vinster på senaste 10 matcherna och totalt 10 segrar på sina 13 matcher, vilket gör att man ligger en poäng före Jokerit i tabellen. Dock med en match mer spelad.
På bortaplan har man 6 vinster på 7 matcher och en målskillnad på 29-6. Tittar man på Jokerits hemmafacit så är det liknande med 6 vinster på 7 matcher och 30-13 i målskillnad.
Som ni hör så är det två bra lag som möts och det är en väldigt viktig match i toppen av den västra konferensen, där även CSKA Moskva återfinns.

Tidigare möten mellan dessa lag under säsongen är tre stycken, varav två under försäsongen. SKA har vunnit samtliga och jag tror på en fjärde raka seger här.

Dels för att SKA har en betydligt högre kapacitet i sitt lag och även det faktum att SKA’s formkurva pekar uppåt medans Jokerit är mer påväg ner på jorden. Även om jag tror Jokerit kommer hänga kvar i toppen säsongen ut. I det här mötet bör man väga för lätt helt enkelt mot giganten från St Petersburg.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Jokerit – SKA Saint Petersburg

  • Datum:
    06 okt 2018
    15:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Ryssland
  • Liga: KHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td