Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Claude Debussy – Övriga

Mantorp lopp 6:

Red Bar spårade runt om igår och gav fina 8 units plus!


Nya tag idag ikväll då tävlingarna avgörs på Mantorp och här väljer vi att spela 10 Claude Debussy tillsammans med Carl Johan Jepson i vagnen. Han har visat toppform på slutet och möter denna gång betydligt enklare motstånd än på länge. För tre starter sedan var han ute på V75 och var spelad till 5ggr pengarna. Han värmde mycket bra och såg fin ut men galopperade bort en framskjuten placering i sista sväng. Näst senast på Solvalla höll ha tappert som trea efter en resa utvändigt om ledaren. Klockan visade 1.13,8 sista 800 och segrade gjorde kapabla Indra's Secret med Erik Adielsson som fick lyfta med i rygg hela vägen. Senast var han återigen ute på V75 i Färjestad men galopperade dessvärre 300 kvar. Det var knappast slutsålt i det läget och en framskjuten placering rök ännu en gång. Vi minns hur bra han var vid segrarna i somras och han "borde" ha mer pengar på sig. Vi är inne på att Carl Johan Jepson kör offensivt och sedan att han "bara" vinner oavsett resa då motståndet är passande. Jag kliver in med 5 units till fina 5.25 ggr pengarna!
Trav

Claude Debussy – Övriga

 • Postad:
  08 okt 2018
  17:30
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 5,25
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  08 okt 2018
  20:14
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td