Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Real Zaragoza – Osasuna

Real Zaragoza - Osasuna BLGM NEJ @1.89

-------------------------------------------------------------------------------------------

Vi plockar ett spel från Segunda División - som motsvarar division 2 i Spanien. Matchen är mellan Zaragoza och Osasuna.

När det vankas spel för Osasuna på bortaplan så innebär det oftast mycket målsnålt och inte speciellt underhållande. Faktum är att Osasuna spelat otroliga 22 raka underspel med mållinan under 2.5 mål på bortaplan i ligaspel. En sinnessjuk statistik som man väldigt sällan ser och ett bra spel skulle förstås vara under 2.5 mål i kvällens match - men spelbolagen har totalt sågat oddset på marknaden och i skrivande stunds erbjuds vi runt 1.60 gånger pengarna. Alldeles lågt för min smak, men samtidigt ett spel som alltid sitter när Osasuna spelar på bortaplan.

När vi gräver lite djupare hittas "båda lagen gör INTE mål" som betalas till 1.89 gånger pengarna hos Betfair. Tycker också detta spel funkar riktigt bra med tanke på att Osasuna knappt göra några bortamål. Och kollar vi till den statistiken så har Osasuna först och främst inte stått för något bortamål den här säsongen - dvs löst "båda lagen gör INTE mål-spelet i samtliga" och kollar vi längre bak så har spelet gått in i 17/19 senaste bortamatcherna i ligaspel.

Inte den ligan jag har bäst koll på, men tycker spelet känns bra så det är värt att testa med en medelpeng!
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

Real Zaragoza – Osasuna

 • Postad:
  08 okt 2018
  20:56
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1 Nej
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,89
 • Betfair
 • Datum:
  08 okt 2018
  21:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Segunda Liga
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td