Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: CSKA Moscow – Dynamo Moscow

CSKA Moskva - Dynamo Moskva @1.57

-------------------------------------------------------------------------------------------

Glödhett derby i Moskva under onsdagskvällen med nedsläpp 18.30. CSKA Moskva har kommit in i en riktig formtopp med nio raka vinster i bagaget. Totalt har man 12 segrar på de 15 första matcherna, med en målskillnad på 37-20. Man gör inte särskilt mycket mål framåt men är ett lag som är oerhört svåra att göra mål på.

Dynamo Moskva å andra sidan har förvisso två raka segrar nu men sett över hela säsongen står man på endast fem segrar på de 16 första matcherna och med en målskillnad på 38-45 ligger man utanför slutspel i nuläget.

Dynamo har ett väldigt bra lag på pappret men bortsett från den stora spetsen i Vadim Shipachyov(17 poäng på 16 matcher) och Dmitri Kagarlitsky(17 poäng på 16 matcher) så har man inte riktigt fått laget och blomma ut. Man gör okej med mål framåt, men har haft problem med att man snittar 2,81 insläppta mål per match. Något som såklart gör det väldigt tufft att vinna hockeymatcher.

Ser vi till interna möten mellan dessa lag så har CSKA fyra raka segrar i tävlingssammanhang.

Det skiljer trots allt minst en nivå mellan lagen, och 1.57 på CSKA på hemmaplan är absolut spelbart!
Ishockey

CSKA Moscow – Dynamo Moscow

 • Postad:
  10 okt 2018
  17:14
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1
 • Insats: 10,00
 • Odds: 1,57
 • Bolag: Expekt
 • Datum:
  10 okt 2018
  18:30
 • Sport: Ishockey
 • Land: Ryssland
 • Liga: KHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td