Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Stoneisle Ocean – Övriga

Solvalla lopp 7:

Stolopp över 2140 meter och här väljer vi att spela vinnare på Isto Kuismas 9 Stoneisle Ocean med Tomi Haapio i sulkyn. Hon har visat toppform under en länger tid och möter denna gång ett mycket lämpligt motstånd. Näst senast vann hon efter en resa utvändigt om ledaren och visade prov på bra stryka. Senast var hon ute på svensk mark mot hästar som Shadow Gar och In Toto Sund och gjorde det mycket bra som trea från rygg på ledaren. Klockan visade 1.10,0 sista 800 och det med bra fart över linjen. Som sagt är motståndet betydligt enklare emot denna gång och Tomi Haapio kör framåt i ett tidigt skeda. Hon borde ha toppchans oavsett resa och vi kliver in med 6 units till 2.00 ggr pengarna!
Spela på LeoVegas och få Se bonus här
Trav

Stoneisle Ocean – Övriga

  • Datum:
    10 okt 2018
    20:37
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td