Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Salavat Yulaev Ufa – Traktor Chelyabinsk

Salavat Yulaev Ufa - Traktor Chelyabinsk @1.65

-------------------------------------------------------------------------------------------

Tidig match i KHL där Salavat Ufa är inne i en riktigt fin form med sex segrar på åtta senaste matcherna och efter 15 matcher har man nu tio segrar och en målskillnad på 51-35, vilket ger en femteplats i den östra konferensen av KHL.

Man har fått strålande målvaktsspel från finska Juha Metsola på slutet och så sent som idag motade han 60 av 62 skott i 3-2 segern mot starka Avangard Omsk. Fortsätter han att leverera på ett bra sätt så kommer Salavat fortsätta att klättra i tabellen, för offensivt så är man ett riktigt power house med Linus Omark, Teemu Hartikainen, Anton Burdashov, Dmitri Kugryshev och Philip Larsen i spetsen. Något som även märks i det faktum att man snittar 3,4 gjorda mål per match i inledningen av KHL.
Under torsdagen spelar Salavat hemma mot Traktor Chelyabisnk, ett lag som man redan hunnit med att slå fyra gånger under denna säsong. Dels tre vinster under försäsongen och sedan en 5-0 seger på bortaplan för två veckor sedan.

Traktor Chelyabinsk har varit väldigt svåra att veta var man har hittills denna säsong. Man blandar storvinster som den med 7-2 mot Admiral Vladivostok i söndags med jätteförluster som den mot Salavat 24 september eller 8-0 förlusten mot Jokerit den 17 september.

Totalt efter 15 spelade matcher har man 6 segrar och 9 förluster med en målskillnad på 28-46, något som gör att man just nu befinner sig en bit ifrån slutspelsplatserna. Det är ganska uppenbart när man tittar på statistiken att försvars- och målvaktsspelet är det stora problemet då man släpper in strax över 3 mål per match. Något som kan bli ett stort problem mot ett Salavat fullt av offensiv spets.
Just nu saknar även Traktor den svenska stjärnan Rickard Gynge som är skadad.

Då jag dels ser Salavat som ett betydligt bättre lag än Traktor och även har svårt att se hur Traktors risiga defensiv ska klara av att stoppa ett offensivt spetsigt Salavat så känns 1.65 bra här.
Ishockey

Salavat Yulaev Ufa – Traktor Chelyabinsk

 • Postad:
  11 okt 2018
  12:03
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1
 • Insats: 9,00
 • Odds: 1,65
 • Bolag: Betway
 • Datum:
  11 okt 2018
  13:30
 • Sport: Ishockey
 • Land: Ryssland
 • Liga: KHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td