Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Ibra Sånna – Övriga

Romme lopp 9:

Här väljer vi att spela vinnare på 1 Ibra Sånna som borde ha toppchans att kunna spåra detta stayerlopp runt om. Han har visat toppform på slutet och står verkligen på tur för en seger. Näst senast spurtade han mycket vasst som trea och klockan visade 1.11,0 sista 400. Senast var han ute mot bra hästar på Åby och såg lyssande ut. Carl Johan Jepson som körde hamnade dock långt ner på innerspår och fick inte chansen fören på upploppet. Spurten var strålande som trea och klockan visade 1.10,0 sista 400 med tillsynes krafter kvar. Första med Oskar J Andersson är spännande och hästar har segrat i 3/3 från ledningen. Med den formen han är i just nu och mot ett passande motstånd, ser uppgiften mycket passande ut. Vi kliver in med 5 units till 3.75 och jobbar in Oskar J Andersson från start till mål med Sophie Ställberg 1 Ibra Sånna!
Trav

Ibra Sånna – Övriga

 • Postad:
  12 okt 2018
  15:47
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 3,75
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  12 okt 2018
  21:15
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td