Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Athos Race – Övriga

Åby lopp 8:

Här väljer vi att spela vinnare på 2 Athos Race tillsammans med Micael Lindblom i sulkyn. Han kommer med en fin resultatrad och har visat toppform under en längre tid. För fyra starter sedan avslutade han mycket vasst som tvåa via 1.12,0 sista rundan med 1.11,0 sista 600. För tre starter sedan vann han i överlägsen stil och imponerade på oss. Näst senast på Solvalla trodde vi hårt på honom och rekade honom i hopp att han skulle spåra runt om. Dock blev det galopp från start och loppet var ”över”. Men upphämtningen var av bästa kaliber och han flög fram till seger längst ut i banan. Klockan visade snabba 1.12,7 i 1900 meter. Senast gick han bra som tvåa på Solvalla i ett långlopp som vanns av Vischio Holz. Han kommer sitta bra på det direkt i andraspår om inte körande Micael Lindblom laddar och kanske får överta ledningen i ett tidigt skede. Vi tror på toppchans oavsett resa och kliver in med 5 units till 3.10 ggr pengarna!
Trav

Athos Race – Övriga

 • Postad:
  13 okt 2018
  12:07
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 3,10
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  13 okt 2018
  17:27
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Migge 2018-10-15 18:49

LuckySam: varför uppdateras inte ditt spreadsheet?

Senaste uppdateringen var för två veckor sedan (30/9), om du ändå hinner skriva en motivering till dina Expert-REK så borde det inte vara något problem att i samma veva avsätta ca 30 sekunder med att lägga in det i ditt spreadsheet...innan spelstopp...

PS. tack för tipsen
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td