Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Spanien – England

Spanien - England @1.60

-------------------------------------------------------------------------------------------

Måndag och en match i Sevilla mellan Spanien och England. Ingen snack om vad som kommer att spelas här utan Spanien får mitt fulla förtroende att vinna matchen till 1.60 gånger pengarna. Spanien har visat att man har en bred trupp med många bra spelare och att man kan rotera i truppen och fortfarande vinna matcher. Spanien körde helt över Wales borta med 4-1.

Nu ska man ställas mot England på hemmaplan. Spanjorerna slog England borta i senaste samlingen med 2-1 och tror på något liknande eller att Spanien dessutom gör det enklare än så.

Jag tror dessutom att Spanien kommer ha en betydligt starkare elva i den här matchen än mot Wales. Jag säger inte att den var svag senast utan vi fick se flera startspelare på bänken. Exempelvis Busquets, Thiago, Koke & Asensio. Får se hur Luis Enrique tänker sig här men känns som att han sparade lite krafter just till den här matchen.

Annars finns det bara massa gott att säga om Spanien sedan Luis Enrique tog över. Mycket har fungerat väldigt bra och nu har nationen skrapat ihop tre raka & starka vinster. 2-1 England, 6-0 mot VM-finalisten Kroatien, och senast 4-1 mot Wales.

Fjärde raka plockas ikväll hemma mot England till 1.60 hos Pinnacle.
Fotboll

Spanien – England

 • Postad:
  15 okt 2018
  18:39
 • Rekare: Lukasoe
 • Spel: 1
 • Insats: 8,00
 • Odds: 1,60
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  15 okt 2018
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Internationell
 • Liga: Annat
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td