Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Maharani de Baroda – Övriga

Perfekt läge och lopp

Maharani de Baroda blev femma i Stoderbyt.
Litet tävlingsuppehåll efter innebär att formen inte är 100%, fast vissa hästar går till och med bättre efter uppehåll. nr 3 Maharani de Baroda är kanske en liten liten smula åt det hållet men lär väl ha runt 90% form nu gissar jag, det duger gott idag när betrodda kombatanterna 1 Global Upper Style och 10 Hevin Boko har samma/liknande tävlingspauser.

Läget kunde inte vara bättre då Maharanis startsnabbhet kan jämföras med en ångbåt i sammanhanget (inte riktigt så illa men nästan). Då ligger hon bra i nästan andraspår direkt och kan köras rakt fram och hitta ned i typ fjärde ut (plus minus beroende på flyt och konkurrenter). Skulle tro att Björn hade valt spår tre om han fått välja nu när vi är på Axevalla och bilen släpper relativt sent så att farten blir hygglig i startögonblicket(fast övriga gynnas ju oxå). Långt upplopp passar bra då spurten är vapnet även om risken finns att attacken måste ske tidigt.

Jag gillar Maharani de Baroda och påstår att vinstchansen är runt 37.5 %

3.55 gör att man bör satsa en hyfsad sudd då 37.5% motsvarar 2.66 i odds!

Trav

Maharani de Baroda – Övriga

 • Postad:
  16 okt 2018
  16:56
 • Rekare: ExtremtRik
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 3,55
 • Info: 37.5 % chans, Axevalla lopp 6, V65-3
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  16 okt 2018
  20:14
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td