Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Tampa Bay Lightning – Detroit Red Wings

Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings @1.55

-------------------------------------------------------------------------------------------

Tampa har inlett med tre segrar på fyra matcher och en målskillnad på 15-9. Man har likt förra året en otrolig djup i offensiven, och på målvaktssidan har man en av ligans absoluta toppar med Andrei Vasilevsky som har 95% hittills på sina tre starter.

Inatt spelar man hemma mot ett riktigt svagt Detroit, som har inlett säsongen med 6 förluster av 6 möjliga och en målskillnad på risiga 14-30. Hela 30 insläppta mål alltså. Man behöver knappast vara någon Einstein för att förstå att det kan bli jobbigt mot Tampas sylvassa offensiv. På målvaktssidan har både Jimmy Howard och Jonathan Bernier inlett säsongen lika uselt som övriga laget, vilket bör bli en munsbit för Bolts.

Special teams så har båda lagen inlett med ett lysande PP. Tampa står på 47,4% och Detroit på 29,4%. När det gäller boxplay så finner vi dock en fördel för Tampa där de har 100% samtidigt som Detroit ligger på 79,2%. Det är inget snack om att Tampa Bay är tämligen överlägsna i den här drabbningen. Det ska otroligt mycket till för att Detroit ska kunna få med sig ens ett kryss från denna match. Klar klar fördel Bolts som spelas med max insats. Gärna ännu mer om möjligt!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Tampa Bay Lightning – Detroit Red Wings

  • Datum:
    19 okt 2018
    01:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: Annat
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td