Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Bayer Leverkusen – Hannover 96

Bayer Leverkusen -1.25 - Hannover 96 @ 2.25 (Unibet), insats 6 units (ca 3%)

Här väljer jag att förlita mig på Bayer Leverkusen med ett asian handicap på -1.25 vilket gör att vi får en halv förlust vid ett måls marginal men hel vinst på två måls marginal.

Framför allt är det Hannovers urusla bortafacit i Bundesliga som ligger till grund för spelet. De är nu uppe i hela 16 matcher i rad utan en seger på resande fot. Det har blivit fem uddamålsförluster samt fem oavgjorda resultat medan övriga sex matcher förlorats med minst två mål. Säsongerna innan har det varit lite bättre men fortfarande överlag svaga resultat borta.

Leverkusens hemmafacit från förra säsongen samt matcherna i år är nio vinster, fem oavgjorda och sex förluster. Fem av vinsterna har blivit med mer än ett mål, men då är det inte enbart mot de sämre lagen som statistiken baserar sig på.

Inbördes mellan lagen är det 15-1-2 mellan lagen när Leverkusen haft hemmaplan och det har blivit tio raka segrar på hemmaplan. Endast i två av dessa har det varit med uddamålet medan resultaten 3-0 och 4-0 inträffat totalt fyra gånger.

Visst är det gammal statistik men Hannover är tippade näst sist i tabellen medan Leverkusen är tippade fyra. Då är det dags att börja plocka trepoängare här och bevara den fina statistik som laget har inbördes. Jag tycker det här är ett bra spel men nöjer mig likväl med sex units just pga Leverkusens lite rostiga inledning. Spelvärt ner till runt 2.10-2.15. BOL!
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Bayer Leverkusen – Hannover 96

  • Datum:
    20 okt 2018
    15:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Tyskland
  • Liga: Bundesliga
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td